02 / 05 / 2024

reklam alanı kira ihalesi

reklam alanı kira ihalesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, reklam materyellerinin yenileme, reklam alanlarını 7 yıl süre ile kiraya verme işini 4 milyon TL'ye yaptıracak. İhale, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor! Ev sahibiniz...

Son zamanların gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan kira bedelleri milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor. Peki ev sahibi kirayı istediği gibi artırabilir mi? Kira artışı neye göre belirlenir? İşte detaylar...

Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan kira açıklaması!

Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkan V. Mehmet Sert, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kira artışları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

Panora AVM mağazalarından kira ve ortak alan bedeli almayacak!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle Panora AVM'deki kapalı mağazalardan kira ve ortak alan bedeli alınmamasına karar verdi...

Kirasını ödeyemeyen kiracıya ev sahibi kaç gün süre vermeli?

Kiracı ve ev sahiplerinin merak ettiği konular arasında yer alan kira ödenememesi halindeki durumlar internette cevap arayan sorular arasında yer alıyor. Peki kiracının kirasını ödeyemediği durumlarda ev sahibi kiracısına kaç gün süre vermelidir?

Binaların dış cephe reklamına vergi var mı?

Binasının dış cephesine reklam alan, gelir elde eden tüm mülk sahiplerinin vergi beyannamesi vermesi gerekiyor. Yükümlülüklerini aksatan mülk sahipleri ağır cezalarla karşı karşıya kalabiliyor.

Murat Kurum: 3 milyar 36 milyon lira kira yardımı yapıldı!

Bakan Kurum, "Bugüne kadar riskli yapı kira yardımı olarak 253 bin 581 hak sahibine 2 milyar 520 milyon lira, riskli alan kira yardımı olarak da 41 bin 200 hak sahibine 516 milyon lira olmak üzere, toplamda ülke genelinde 3 milyar 36 milyon lira kira yardımı yapılmıştır." dedi...

Dar gelirli kentsel dönüşümde kira yardımı alabilir mi?

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşümde gerçekleşen yardımlardan bahsetti. Öngören, uygulama alanındaki gecekondulara riski yapılar için belirlenen aylık kira bedelinin iki katı kadar yardım yapılabildiğini söyledi.

Glt Taahhüt Yapı Malzemeleri Lojistik Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glt Taahhüt Yapı Malzemeleri Lojistik Danışmanlık Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nizamettin Dağalan imzasıyla kuruldu.

Laleli’de kira fiyatları yüzde 40 düştü!

Kentsel dönüşümdeki rant nedeniyle artan kiralardan dolayı boşalan alışveriş caddelerinden ilk hareket geldi. Laleli’de kira rakamları yüzde 40 düştü.

Esenyurt Akbatı AVM'nin kira değer tespiti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'ta yer alan Akbatı Alışveriş Merkezi'nin kira değer tespitini yayınladı.

Emlak Konut İstanbul'daki 3 gayrimenkulün kira değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir, Ümraniye ve Başakşehir ilçelerinde yer alan gayrimenkullerin kira değerleme raporlarını yayınladı.

TOKİ kira öder gibi konut satışına devam edecek!

TOKİ Başkanı Turan: "Kentsel Yenileme projeleri başta olmak üzere, nitelikli, kaliteli ve yatay mimariyi ön plana alan sosyal konut üretmeye, uzun vadeli ve kira öder gibi konut satışına devam edeceğiz. Hedefimiz bu yıl içinde 60 bin konutu ihale etmek."

reklam alanı kira ihalesi Haberi

reklam alanı kira ihalesi



İlan şöyle;


MERSİN BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ SINIRLARI VE MÜCAVİR ALANI DAHİLİNDE KENT MOBİLYALARININ YAPILMASI, MEVCUT REKLAM MATERYALLERİN YENİLENMESİ 7 YIL SÜRE İLE REKLAM İSLETMESİNİN KİRALANMASI İSİ YAPTIRILACAKTIR.


Mersin Büyüksehir Belediye Başkanlığından:


1-Mersin Büyüksehir Belediyesi sınırları ve mücavir alan içinde (Mezitli Bölgesi 20/03/2013 tarihinden başlayarak İş bu kiralama isinin bitim tarihine kadar) 4 ilçe Belediye sınırları dahilinde Kent Mobilyalarının yapılması, Mevcut Reklam Materyallerinin Yenilenmesi 7 yıl süre ile Reklam isletmesinin Kiralanması isi, 2886 sayılı Devlet ihale Kanunun 36. Maddesi hükümleri uyarınca: 4.000.000.-TL (KDV Dahil) (Bir Yıllık Kira Bedeli) (Dört Milyon TL KDV Dahil)

Tahmini Bedel, 120.000.-TL Geçici Teminat üzerinden Kapalı Teklif Usulü İle İhaleye çıkarılmıştır.


2-Şartnameler mesai saatleri İçerisinde 1.500.-TL Bedelle Yazı isleri ve Kararlar Daire Başkanlığından alınabilir.


3-İhale 18 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14.00 de...