13 / 05 / 2024

Rem yapı Alize Kapadokya fiyat listesi

Rem yapı Alize Kapadokya fiyat listesi

Ön talep toplanan Alize Kapadokya projesinde banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün. Peki Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uht Metal Demir İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile İrem Tiren tarafından kuruldu.

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Tek Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da İrem Yılmaz tarafından kuruldu.

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mivien Yapı Mimarlık Gayrimenkul Tarım Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrem Beden tarafından kuruldu.

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kansar Yapı İzolasyon Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İrem Seda Sarımehmet tarafından kuruldu. 

SCB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SCB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli Berivan İrem tarafından kuruldu.

Göktaş Art Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Art Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Göktaş tarafından kuruldu. 

İza Yapı Proje Uygulama İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İza Yapı Proje Uygulama İnşaat Emlak Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Şimşek ve İrem Yaman ortaklığında kuruldu. 

Ataşehir Alize Kapadokya satış ofisi!

Alize Kapadokya projesi Remyapı tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçirildi. Projede 30 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Alize Kapadokya Evleri fiyat!

Alize Kapadokya projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Ümraniye'de Remyapı tarafından hayata geçirildi...

Yörem Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörem Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kainat Sunbul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

İhsan Gökşin Durusoy ve Alize Dinçkök Eyüboğlu Akkon Yapıyı kurdu!

Akkon Yapı Taahhüt İnşaat Müşavirlik Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak İhsan Gökşin Durusoy, Başkan Yardımcısı olarak Alize Dinçkök Eyüboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Erkan Altay ve Mehmet Emin Çiftçi görev yapacak

Alize Park Evleri'nden son fotoğraflar!

Beşyıldız Yuvataş İnşaat tarafından yapılan Alize Park Evleri projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

REM Yapı'dan Büyükada'da satılık tarihi köşk!

REM Yapı Turizm ve Ticaret AŞ'nin ortağı olan Finli yatırımcı Büyükada'daki tarihi köşkünü satışa çıkardı

Rem yapı Alize Kapadokya fiyat listesi Haberi

Rem yapı Alize Kapadokya fiyat listesi

Ön talep toplanan Alize Kapadokya projesi banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün.  6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ümraniye Alize Kapadokya proejsi 20 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 

1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen Ümraniye Alize Kapadokya Evleri'nde daire alanları 57 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor. Ümraniye Alize Kapadokya'da metrekare fiyatı 11 bin, 12 bin ve 13 bin TL arasında değişiyor. 

Alize Kapadokya Evleri'nde yüzde 30 peşin ödemelerde kalan kısım 30 ay sıfır faizle ödeniliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek de mümkün. 


 
Kişiye özel ödeme planı sunulan Alize Kapadokya Evleri'nde teslimlerin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 

Ümraniye Alize Kapadokya nerede?

Ataşehir Migros'a 2 dakika TEM ve E-5 bağlantı yollarına 3 dakika Ülker Sports Arena'ya 4 dakika Acıbadem Tıp Merkezi'ne...