28 / 04 / 2024

REM Yapı'dan Büyükada'da satılık tarihi köşk!

REM Yapı'dan Büyükada'da satılık tarihi köşk!

REM Yapı Turizm ve Ticaret AŞ'nin ortağı olan Finli yatırımcı Büyükada'daki tarihi köşkünü satışa çıkardı



Büyükada'daki Anıtlar Kurulu'nun restorasyon onayı verdiği ve şu anda da deprem güçlendirme çalışması yapılan otel imarlı bina için 2.8 milyon dolar fiyat biçildi. Binanın bin 560 metrekare arsası ve bin 700 metrekare de kullanım alanı bulunuyor.

Ömer Mustafaoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Rem Yapı, Armarin Group'a ait. Grupta Armarin Yönetim Danışmanlık ve Tic. AŞ., Armarin Denizcilik Ltd Şti., Armarin Gıda San ve Tic. AŞ., Rem Yapı Turizm ve Tic AŞ., Mappa Travel Agency Ltd. ve Private Class Travel Services gibi denizcilik ve turizm işleriyle uğraşan firmalar bulunuyor.

Grubun inşaat işlerini yürüten Rem Yapı, Pendik'te Martan Residence'ı inşa ediyor. Rem Yapı Turizm ve Ticaret A.Ş tarafından Pendik'te hayata geçirilen Residence Martan projesinin inşaatına 2007 yılının Ocak ayında başlandı. İlk teslimler Haziran 2009'da yapıldı ve son blokta 2009 yılının Kasım ayında teslim edildi.

Toplam 4 bin 314 metrekarelik alan üzerinde 4 etap halinde inşa edilen Residence Martan'da 117 daire bulunuyor. Alanları 68 ile 245 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 99 bin 900 TL'den başlıyor, 319 bin TL'ye kadar yükseliyor. Residence Martan projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 kilometre, Pendik Marinası'na 5,5 kilometre, Pendik tren istasyonuna 5 kilometre, E-5 Karayolu'na 4 kilometre, TEM'e 6 kilometre, İstanbul Park'a 9 kilometre, Organize Sanayi Bölgeleri'ne 12 kilometre, Anadolu Sağlık Merkezi'ne 8 kilometre, Real ve Praktiker Alışveriş Merkezleri'ne 8 kilometre mesafede inşa edildi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Büyükada'da 2.8 milyon dolara satılık tarihi köşk
REM Yapı Turizm ve Ticaret AŞ'nin ortağı olan Finli yatırımcı Büyükada'daki tarihi köşkünü satışa çıkardı. Büyükada'daki Anıtlar Kurulu'nun restorasyon onayı verdiği ve şu anda da deprem güçlendirme çalışması yapılan otel imarlı bina için 2.8 milyon dolar fiyat biçildi. Binanın 1560 metrekare arsası ve 1700 metrekare de kullanım alanı bulunuyor.

Ömer Mustfaoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yaptığı Rem Yapı, Armarin Group'a ait. Grupta Armarin Yönetim Danışmanlık ve Ticaret, Armarin Denizcilik, Armarin Gıda Sanayi, Rem Yapı Turizm ve Ticaret, Mappa Travel Agency ve Private Class Travel Services gibi denizcilik ve turizm işleriyle uğraşan firmalar bulunuyor.

Grubun inşaat işlerini yürüten Rem Yapı, Pendik'te Martan Residence'ı inşa ediyor. Rem Yapı Turizm ve Ticaret tarafından Pendik'te hayata geçirilen Residence Martan projesinin inşaatına 2007 yılının ocak ayında başlandı. İlk teslimler Haziran 2009'da yapıldı ve son blokta 2009 yılının kasım ayında teslim edildi.

Rezidans projesi de var
Toplam 4 bin 314 metrekarelik alan üzerinde 4 etap halinde inşa edilen Residence Martan'da 117 daire bulunuyor. Alanları 68 ile 245 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 99 bin 900 TL'den başlıyor, 319 bin TL'ye kadar yükseliyor. Residence Martan projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 kilometre, Pendik Marinası'na 5.5 kilometre, Pendik tren istasyonuna 5 kilometre, E-5 Karayolu'na 4 kilometre, TEM'e 6 kilometre, İstanbul Park'a 9 kilometre, Organize Sanayi Bölgeleri'ne 12 kilometre, Anadolu Sağlık Merkezi'ne 8 kilometre, Real ve Praktiker Alışveriş Merkezleri'ne 8 kilometre mesafede inşa edildi.
Milliyet


Geri Dön