05 / 05 / 2024

remax ataşehir akıllı ofis

remax ataşehir akıllı ofis

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla tanınan RE/MAX, Türkiye’debüyümeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk “akıllı” gayrimenkul ofisinin Ataşehir’de hizmete açılmasıyla gayrimenkul sektöründe kalite yarışı başladı.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Esenler Akıllı Şehir Teknopark Anonim Şirketi Esenler'de Mehmet Tevfik Göksu, Zekeriya Çoştu, Yunus Kurt ve Esenler Belediyesi ortaklığında kuruldu.

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisas Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Esenler Akıllı Şehir Odaklı İhtisasTeknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Akıllı şehir teknolojileri trendi yükseliyor!

Akıllı şehir teknolojileri yükseliş gösteren trendlerden. 2019'da 83,1 milyar dolar pazar büyüklüğüne sahip akıllı şehirler ekosistemi, 2026'ya kadar 297 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak.

Murat Kurum: İlk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz!

Esenler’de rezerv yapı alanında 60 bin konut ürettiklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Burada dünyanın sıfırdan kurulan ilk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Başakşehir’in çevreci ve akıllı belediye binası 29 Ekim’de açılacak!

Başakşehir’in yeni belediye binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Çevreci ve akıllı belediye binasının 29 Ekim tarihinde açılacağı duyuruldu.

Türkiye'nin 81 ili akıllı şehir olacak!

AsisCT, son kazandığı ihaleyle 81 ilin akıllı şehir olması için bir yıl boyunca projeye liderlik edecek. 2019'da 206 milyon TL olarak gerçekleşen cirosunda bu yıl yüzde 20'lik artış bekleyen şirket, yeni ihracat pazarlarına odaklandı. 

Akıllı Şehir Uygulamaları ile günlük hayat kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 3. Türkiye 2023 Zirvesi’nde akıllı şehir projeleriyle ilgili yürütülen çalışmaları anlattı. 

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

remax ataşehir akıllı ofis Haberi

remax ataşehir akıllı ofis

RE/MAX Türkiye’nin yeni ofisi Ataşehir’de açıldı. İstanbul Anadolu yakasının gelişmeye devam eden bölgesi Ataşehir’in merkezinde bulunan RE/MAX Deha, konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek. 450 m²’lik modern ofis alanında, teknolojik alt yapısı ile akıllı ofis konseptine uygun dizayn edilen RE/MAX Deha, yaklaşık 30 kişilik kadrosuyla, Türkiye’nin en büyük gayrimenkul ofisleri arasında yer alıyor.


Sibel Çiçek ve Metin Çiçek tarafından kurulan RE/MAX Deha, gayrimenkul, mortgage,sigorta, vergi ve hukuk alanlarında entegre hizmetler sunacak. Metin Çiçek: “Ofisimizde müşteri memnuniyetinden daha önemli bir kavram yok. Bulunduğumuz sektörün kalite standartlarını yukarı çekmek için buradayız. Gayrimenkul alanındaki en güncel hizmetleri, en hızlı, sorumluluk bilinci içinde, kaliteli bir insan gücüyle müşterilerimize sunacağız” şeklinde konuştu.


Gayrimenkul Danışmanlarına yönelik sürekli eğitimlerin düzenlendiği RE/MAX Deha içinde ayrıca 500 güncel mesleki...