06 / 05 / 2024

remax ciro

remax ciro

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah, hedeflerinin Ankara'da RE/MAX markasıyla özdeşleşmek olduğunu söyledi...

Sanayi ciro endeksi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının kasım ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, geçen yılın kasım ayında, bir önceki aya göre yüzde 1,2 arttı.

Emlak Konut 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı. Son 2 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konul, geçen yıl 5.2 milyar liralık satış yaptı.

AVM Ciro Endeksi Kasım ayı sonuçları açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin kasım ayı sonuçları açıklandı. Ciro endeksi geçen yıla göre karşılaştırıldığında yüzde 17.1 oranında artarak 171 puana yükseldi.

AVM Ciro Endeksi Kasım 2014’de yüzde 17,1 oranında arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Kasım ayı sonuçları açıklandı.AVM Ciro Endeksi Kasım 2014’de yüzde 17,1 oranında arttı.

Ozancan Prefabrik 30 milyon dolarlık ciro elde etti!

Ozancan Prefabrik Genel Müdürü Altuğ Akbayır, Hadımköy ve Çerkezköy olmak üzere iki fabrikasıyla inşaat sektörüne hizmet veren Ozancan Prefabrik, 30 milyon dolarlık ciro yaptı. Ürettiği prefabrik imalatlar ile birçok uygulamada yer aldıklarını belirtti...

İnşaat sektöründe ciro sabit kaldı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı.

Remax 3'üncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazandı!

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah, hedeflerinin Ankara'da RE/MAX markasıyla özdeşleşmek olduğunu söyledi...

İnşaat sektöründe üretim artarken, ciro sabit kaldı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı.

İnşaatta ciro sabit kaldı, üretim arttı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014 yılı 3. çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre aynı seviyede kaldı, üretim endeksi yüzde 0,1 arttı

Sanayi ciro endeksi Ekim'de azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 azalış kaydetti.

Sinpaş'ın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL!

Son olarak “Altınoran” ve “İncek Life” projelerini hayata geçiren Sinpaş Holding, Ankara’da yatırımlarına devam edeceğini bildirdi. Firmanın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL...

AVM'lerin pazar günü kapalı olması 20 milyar TL ciro kaybı demek!

AVM’lerle ilgili yasa tasarısı Meclis’te beklerken AK Partili milletvekillerinin verdiği yeni yasa teklifi sektöre bomba gibi düştü. Sektöre göre, bu, 400 bin kişinin çalıştığı perakendede 100 bin kişinin işsiz kalması ve 20 milyar TL ciro kaybı demek

AVM Ciro Endeksi Ekim ayında yüzde 1.7 yükseldi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi'nin ekim ayı sonuçları açıklandı. AVM ciro endeksi ekimde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1.7 yükseldi.

remax ciro Haberi

remax ciro

RE/MAX'e bağlı şirkeler arasında ciro birinciliğine yükselerek 2014 3'uncü Çeyrek Anadolu Kupasını kazanan RE./MAX Lot'un sahiplerinden Can Alisbah, hedeflerinin Ankara'da RE/MAX markasıyla özdeşleşmek olduğunu söyledi. Çayyolu ve Sancak Mahallesindeki ofisleriyle, kafe konseptinde hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Alisbah, Ankara'daki 31 RE/ MAX şirketi arasında temmuz ve ağustosta birinci, eylülde de ikinci olduklarını belirteıek, hizmet anlayışlarını anlattı. 

Alisbah, "İnsanları müşteri değil misafir olarak gördüğümüz için onları ihtiyaçlarına göre yönlendiriyoruz. Beş yıl içinde şirket olarak daha da gelişerek, Ankara'da RE/MAX markasıyla özdeşleşmek istiyoruz" dedi. 


Hürriyet...