02 / 05 / 2024

remax Esin Algan

remax Esin Algan

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Esin Algan kimdir?

11 yıl Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Esin Algan, şimdi gayrimenkul sektöründeki tüm bilgi ve deneyimini Re/Max Beta’ya aktarıyor.

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Algan Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Algan Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saip Çolak ve Muhammed Fatih Elbaşı ortaklığında kuruldu.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

İzmir'de Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulu açıldı!

İzmir Menderes'te inşaatı tamamlanan 24 derslik Maurice Aliberti-Esin Özgener İlkokulunun açılışı gerçekleştirildi.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Esin Algan kimdir?

11 yıl Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Esin Algan, şimdi gayrimenkul sektöründeki tüm bilgi ve deneyimini Re/Max Beta’ya aktarıyor.

Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu vefat etti!

Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün vefat etti...

Esin Moralıoğlu ABD'de 3 daire satın aldı!

Lüks yaşantısıyla herkesi imrendirmeye devam eden eski manken Esin Moralıoğlu, ABD'de 3 daire satın aldı.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

remax Esin Algan Haberi

remax Esin Algan

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır görev yapan ve şimdi Re/Max Beta Broker'ı olan Esin Algan'ın annesi Naciye Müminoğlu dün (31 Temmuz 2018 Salı) vefat etti. Merhume  Naciye Müminoğlu'nun cenazesi dün ikindi namazına müteakip defnedildi. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Esin Algan ve yakınlarına başsağlığı, merhumeye Allah'tan rahmet diliyoruz. 

Esin Algan kimdir?