06 / 07 / 2024

Remax Piramit avrupadan ödül

Remax Piramit avrupadan ödül

Remax Piramit, Remax Avrupa’nın en çok işlem yapan üçüncü ofisi oldu. Remax Piramit’in kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu, ödülün gururunu yaşadıklarını belirtti.

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Vestel'den 3'lü ankastre set alana 1500 TL indirim! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Seçili Vestel 3’lü ankastre setlerinin (Piramit Gümüş Set hariç 1 Ankastre Fırın, 1 Ankastre Ocak, 1 Ankastre Davlumbaz) alımında sepette 1000 TL ve ya 1500 TL'ye varan indirim fırsatı.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Ev almak isteyenler dikkat! Konutta krediler kesildi, fiyatlar düşecek mi?

Bankaların konut kredisi vermemesi konut alımını düşürdü. Konuya ilişkin konuşan Remax Borsa brokeri Halil Egemen, "Bankaların konut kredisi vermemesi, satışları düşürdü. Bundan böyle fiyatı doğru olan gayrimenkullerin satışı gerçekleşecek" dedi.

Elon Musk'ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'a kripto para Dogecoin'i desteklemek maksadıyla bir 'piramit şeması' oluşturduğuna yönelik iddialarla 258 milyar dolarlık dava açıldı.

Metaverse’te 10 milyon sanal konut satılacak!

Re/max Piramit Gayrimenkul tarafından organize edien  "Sektörün Bugünü ve Yakın Geleceği" adlı etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse masaya yatırıldı.

Ankara'da konut üretimi azaldı mı?

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmaların ardından Ankara’da arsa fiyatlarının suni olarak artırıldığına dikkat çeken Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Var Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Atasayar tarafından kuruldu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Piramit İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli İle Hesna Özdemir ve Yılmaz Ümit Kocagil tarafından kuruldu.

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Piramit Yapı Denetim Limited Şirketi  Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahan İdikurt tarafından kuruldu.

Remax Piramit avrupadan ödül Haberi

Remax Piramit avrupadan ödül

Remax Piramit, Remax Avrupa’nın en çok işlem yapan üçüncü ofisi oldu. Remax Piramit’in kurucusu, mimar Nurdan Tartanoğlu, ödülün gururunu yaşadıklarını belirtti. Her yıl Remax Avrupa’nın düzenlediği kongrelerde 33 Avrupa ülkesinden 2 bin 500’e yakın ofis ve 11 bini aşkın danışman arasından ciro, işlem ve büyüme bazında ödüller veriliyor. 2013’ten bu yana Avrupa ofisleri arasında işlem bazında üçüncülük ödülünü üst üste Remax Piramit...