19 / 07 / 2024

remax pusula

remax pusula

Günümüzde 1 milyon 910 bin çalışanı bulunan gayrimenkul iş ilanları son 6 ayda yüzde 110 arterken, başvurulardaki artış yüzde 257 oldu. Şu dönemde 1400 kişiye ihtiyaç duyulan sektörde en çok aranan pozisyon ise satış danışmanlığı

Pusula Anaokulu İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pusula Anaokulu İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Gökhan Türkmen tarafından kuruldu.

Pusula Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Asuman Balcıoğlu tarafından kuruldu.

Pusula Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Katal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dilara Öztürk tarafından kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uğur ve Mehmet Taşdemir ortaklığıyla kuruldu.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Rönesans’ın sosyal sorumluluk programı Pusula’da gençler mesaiye başladı!

Rönesans Eğitim Vakfı tarafından, İŞKUR iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Pusula’ programı yeni mezun gençlerin iş kültürünü benimseyip çalışma hayatına hazırlanmalarına destek sağlıyor.

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Pusula Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Yunus Emre Emin tarafından  kuruldu.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

REMAX yeni ofisine taşındı!

5 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren REMAX 00 metrekarelik yeni ofisine taşındı. Ofisin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu!

Özdemir Çetin, Remax Türkiye’nin Kurumsal Gayrimenkul Satış ve İş Geliştirme Direktörü oldu. Özdemir Çetin daha önce gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulundu.

remax pusula Haberi

remax pusula


Nitelikli konut projelerinde son yıllarda görülen artış gayrimenkul sektörüne ilgiyi artırdı. Yapı-inşaat ile birlikte 1 milyon 910 bin çalışanı bulunan sektörde iş ilanları son 6 ayda yüzde 110 artarken başvurulardaki artış yüzde 257 oldu. 


İnsan kaynakları sitesi Yenibiris.com verilerine göre;


1400 kişi arayan sektörün sıkıntısı teknik ara eleman. Üst düzey yönetici, mimar ve mühendisle işçi arasında köprü görevi yapacak teknikerler de en çok ihtiyaç duyulan kesim.


Sıkıntı prim sisteminde


Sektörde en çok gayrimenkul satış danışmanına ihtiyaç duyuluyor. Bu kişilerde aranan başlıca kriterler ise insan ilişkilerini doğru kurabilmek ve bunu ilerletebilmek. Ayrıca teknolojiyi sevmek, kurumsal yapıya bürünebilmek, dış görünüşüne önem vermek ve ekip çalışmasına uyumlu olmak. Satış danışmanlarının en büyük sıkıntısı ise sadece prim sistemiyle çalışmaları. Uzmanlara göre; ilk 6 ay kendini idare edecek...