04 / 05 / 2024

Renaissance İstanbul Oteli

Renaissance İstanbul Oteli

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, ‘yeşil bina’ konseptine uygun olarak yapılan Renaissance İstanbul otelini 120 milyon dolarlık yatırımla hizmete açtıklarını söyledi

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Torunlar GYO'dan 'Hilton Mall of İstanbul Oteli' açıklaması!

Mall of İstanbul bünyesinde yer alan Hilton Mall of İstanbul bugün itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Torunlar GYO, yeni oteli hakkında açıklama yaptı...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

Ankara Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor!

Anadolu Bulvarı ile İstanbul Yolu'nun kesiştiği bölgede 140 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Gimart Outlet'in oteli ihaleye çıkıyor. 

Somerset Maslak İstanbul tanıtıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maslak 1453 projesinin içerisinde yer alan 165 otel dairesiyle Somerset Maslak İstanbul oteli konutlarını ağırlıyor.

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Ritz Carlton'dan yer arayışı açıklaması!

Süzer Grubu, The Ritz Carlton’un yer arayışı ile ilgili haberlere cevap verdi. Firma, Carlton İstanbul Oteli'nin Süzer Plaza’daki yerinde yerli ve yabancı misafirlerine hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.

Renaissance İstanbul Oteli Haberi

Renaissance İstanbul Oteli

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, 120 milyon dolara malolan Renaissance İstanbul Bosphorus otelini hizmete açtıklarını, yeni şehir otelleri ya da sahil kesimlerine yaz turizmine yönelik yatırımlar için arayışlarının sürdüğünü açıkladı. Yeni otelin ‘yeşil bina’ konseptinde tasarlandığını belirten Polat, Leed sertifikasına başvurduklarını söyledi.


Marriott Otel’in bir markası olan Renaissance’ın isim hakkı için franchise sözleşmesi imzaladıklarını belirten Polat, “Tecrübemizi Yeşilyurt’tan şehrin kalbine taşıdık” dedi. Polat, şunları söyledi:

“Arsayı 2008’de aldık, temeli 2009’da attık. Oteli Marriott grubundan aldığımız isim hakkı ile işleteceğiz. Polat Renaissance ve Erzurum’daki otellerimizden sonra üçüncü otelimiz Renaissance İstanbul Bosphorus Otel, 212 oda, 1 ana restoran, Boğaz manzaralı bar ve 12 toplantı odası ile hizmet verecek.”


Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen Leed programına yöneldikleri belirten Polat, şu bilgileri...