04 / 05 / 2024

renaissance rossiya

renaissance rossiya

Rönesans İnşaat, Moscow City'de yükselecek olan 360 metrelik Rossiya projesinde hem yatırımcı hem müteahhit olmak için MMK patronu Viktor Raşkinov ile görüşmelere başladı...

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi devam ediyor!

Renaissance Capital'ın Küresel Başekonomisti Robertson: "Yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi devam ediyor. Türk lirasının önümüzdeki dönemde değerlenmesini bekliyorum" dedi.

Babacan Holding, TALPA Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu!

Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

Renaissance Residence'ın ilk etabı tanıtıldı!

Binax Gayrimenkul Türkiye toplnatısı gerçekleşti. Toplantıda İzmirli yatırımcılar, KKTC'deki fırsatlar hakkında bilgilendirildi. Kıbrıs'ta inşa edilen Renaissance Residence'ın ilk etabı İzmir'de tanıtıldı.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Polat Renaissance İstanbul yenileniyor!

Seramik, turizm, inşaat, arazi geliştirme işlerinde faaliyet gösteren Polat Ailesi'nin sahibi olduğu İbrahim Polat Holding, turizmdeki kötü gidişata rağmen yatırıma devam ediyor.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Rusya'da hangi Türk inşaat firmaları çalışmaya devam edecek?

Rus basını çalışmasına izin verilecek Türk inşaatçıları açıkladı. Buna göre, listede Enka, IC Ictas, Renaissance Construction, Ant Yapı dışında sadece Moskova’da değil diğer bölgelerde de faaliyet gösteren Mebe ve Odak Group gibi şirketler de yer alıyor.

Renaissance Polat Erzurum kışa hazır!

Uluslararası kayak oteli Renaissance Polat Erzurum, kış sezonuna hazırlandı. Geçen sezon suni karlama sistemiyle kış boyunca kar yağdırılan otelde, bu yıl 4 kişilik liftler yapıldı.

Polat Holding 18 Aralık'ta basın toplantısı düzenliyor!

Polat Holding bünyesinde faaliyet gösteren AP Gayrimenkul'ün ilk ofis projesi “Kağıthane Polat Ofis”i tanıtmak üzere 18 Aralık 2014, Perşembe günü Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel’de bir sohbet toplantısı düzenliyor.

renaissance rossiya Haberi

renaissance rossiya


Rönesans İnşaat, Moscow City'de yükselecek olan ve Avrupa'nın en yüksek kulesi unvanını taşıyacak olan Rossiya projesinin yatırım ortağı olmak için MMK'nın patronu Viktor Raşkinov ile görüşmelere başladı.  Rönesans İnşaat Rossiya projesine, hem müteahhit hem de yatırımcı niteliğinde girecek. Anlaşmaların Nisan sonuna kadar tamamlanacağı...