13 / 05 / 2024

Rene Mimarlık ataşehir

Rene Mimarlık ataşehir

Rene Mimarlık Limited Şirketi, Erkan Aktuna, Mehmet İnci tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos 2013 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak'ta kuruldu

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Formika Rufa Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Formika Rufa Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir Cep Otogarı 2017'de açılacak!

İstanbul Anadolu yakasının tarihi otogarı Harem taşınıyor. Filmlere konu olan ve 1970’ten beri İstanbul’a gelen herkesin en az bir kez yolunun düştüğü Harem Otogarı artık Ataşehir’de yeni modern yerinde hizmet verecek.

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skala Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Turgut tarafından 20 Ağustos 2014 tarihinde Ataşehir, Örnek Mahallesi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi'nde kuruldu.

Ata GYO Gebze projesini Farzımahal Mimarlık yapacak!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Gebze projesini Farzımahal Mimarlık yapacak.

Ataşehir Dekon Plus satılık!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir Şerifali'de hayata geçirilen Ataşehir Dekon Plus satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Er Kentsel Tasarım ve Mimarlık Limited Şirketi 5 Ağustos 2014 Salı günü Ertan Er tarafından 25 bin TL sermaye ile Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde kuruldu...

Ataşehir Küçükbakkalköy otel alanı imar planı askıda!

Ataşehir Küçükbakkalköy'deki Vedat Günyol Caddesi üzerinde bulunan 2081 Ada 1 Parseldeki otel alanının 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı.

K Yapı Solid İnşaat Trendist Ataşehir!

Dairelerin 2016 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanan K Yapı Solid İnşaat Trendist Ataşehir projesi, İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Tirim İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tirim İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Özgür Dinkci tarafından 660 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Ataşehir Küçükbakkalköy 2038 ada 13 parselin imar planı askıya çıkarılıyor!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 2038 ada 13 parsele ait 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar plan tadilatını 27 Haziran 2014'te askıya çıkaracak. İşte o imar planı ve detaylar...

Rene Mimarlık ataşehir Haberi

Rene Mimarlık ataşehir
Rene Mimarlık Limited Şirketi, Erkan Aktuna, Mehmet İnci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


Rene Mimarlık Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde yurt dışında her türlü mimarlık mühendislik müteahhitlik taahhüt ve projelendirilmesini özel ve resmi inşaat yapımı inşaat kontrollük hizmetlerini yapmak fenni mesuliyet almak ihalelere girmek bu işleri yapmak ve başkalarına yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Rene Mimarlık Limited Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Alzambak Sokak, A Blok, No:2...