30 / 04 / 2024

renk uzmanı oya komar

renk uzmanı oya komar

Polisan Boya; kişilere ve renk seçimi gerektiren sektörlere çözüm ortaklığı sunan, renk danışmanları yetiştiren “Colourfit” markasının kurucusu Oya Komar ile yeni bir işbirliğine imza atıyor...

Gayrimenkul alırken uzman emlakçılara başvurulmalı!

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Koç, gayrimenkul satın alacaklara tavsiyeler verdi. Koç, uzman emlakçılara başvurulması gerektiğini belirtti.

TOKİ'den 2 uzman görevden alındı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda görev yapan Uzman Ali Erhan Yıldırım ve Uzman Ustat Akpınar görevden alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararname'de yer aldı.

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

Zehnder Charleston radyatörlere renk getirdi!

Zehnder Charleston,radyatörde 700 renk alternatifi ile yaşam alanlarına renk ve sıcaklık getiriyor. Zehnder Charleston radyatörler, canlı ve renkli tasarımlarıyla tüm kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı ile hayatınıza renk katın!

Rahat ve konforlu kullanım sunan; farklı tasarımları, zengin kumaş seçenekleriyle İder Mobilya, yeni modeli Bubon Koltuk Takımı’yla hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

Sy Uzman Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sy Uzman Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Selim Yavuz imzasıyla kuruldu.

Loda Mobilya, Diva Koltuk ile evlere renk katıyor!

Loft stilin temsilcisi Loda Mobilya, 2017 trendlerinin konuşulduğu bugünlerde, yaşam alanlarınıza renk katmaya devam ediyor. Tasarımlarında canlı ve sıcak renk kullanımına önem veren Loda’nın tasarladığı Diva Koltuk ile mutluluğun rengi turuncu evinize geliyor.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Akiş GYO ile Saf GYO birleşimi uzman kuruluş raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Saf GYO A.Ş ile birleşmesine ilişkin Uzman Kuruluş Raporu yayınlandı.

Küçük esnaflar da artık iş güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi çalıştıracak!

İş sağlığı ve güvenliği kapsamında 50'den az işçi çalıştıran işyerleri, bugün kapsama alınıyor. Buna göra bakkal, tuhafiye, kırtasiye gibi küçük esnaf da artık iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi çalıştıracak.

İş güvenliği uzmanı olmayan şirketlere, ceza geliyor!

10'dan az çalışanı olan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işletmeler, İş güvenliği uzmanı bulundurmak zorunda..

Çukurova Uzman Çavuş Faik Balcı yenileniyor!

Çukurova Belediyesi'nin, park yapım ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Peki Uzman Çavuş Faik Balcı'nda yenileme ne durumda?

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.

renk uzmanı oya komar Haberi

renk uzmanı oya komar

Polisan Boya; kişilere ve renk seçimi gerektiren sektörlere çözüm ortaklığı sunan, renk danışmanları yetiştiren “Colourfit” markasının kurucusu Oya Komar ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Sanatsal alanda sürdürdüğü çalışmalarla rakiplerinden farklılaşan Polisan, ev kozmetiği konusundaki uzmanlığını, renk uzmanı Oya Komar sayesinde daha da güçlendirerek, tüketicilere doğru renk kullanımı konusunda bilgi ve tavsiyeler sunacak.


Türkiye boya pazarının güçlü oyuncularından Polisan Boya, renk danışmanı ve eğitmeni Oya Komar ile renklerin ahenk içinde kullanıldığı çok çekici mekanlara imza atacak. Polisan Boya’nın 2014 yılı kartela renkleri Oya Komar tarafından hazırlanan renklerin kullanımına dair teknik bilgiler ve önerilerden ilham alınarak hazırlanıyor. Çeşitli renk kullanımı önerileriyle kullanılacak dekorasyon görselleri tüketiciye, hem renk seçimleri hem dekorasyon konularında yeni fikirler Polisan Home Cosmetics ile aynı bakış açısına sahip...