06 / 05 / 2024

renkli parke olur mu

renkli parke olur mu

“Peli Parke” tarafından üretilen “Vintage Collection” modern ve nostaljik çizgileri buluştururken birbirinden canlı renkleriyle de mekanların çehresini değiştirmeye hazır. Intermob 2015 Fuarı'nda görücüye çıkan seri ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

Renkli parkeler ile mekanlar artık daha renkli!

“Peli Parke” tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknik olan yüzeye sağlanan yüksek çizilmezlik değeri ile üretilen Türkiye’nin ilk renkli parkesi “Vintage Collection” ; kırmızı, yeşil, sarı, mor ve mavi renk alternatifleriyle mekanları renklendi

Mustafa Tolunay: Bina ne kadar hafif olursa depreme o kadar dayanıklı olur!

Prefabrik Yapı Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Tolunay "Bina ne kadar hafif olursa depreme dayanımı o kadar güçlü olur. Ülkemiz, deprem bölgesinde bulunuyor ve çelik yapılara oldukça ihtiyaç duyuyor" dedi...

Tapu ne kadara mal olur?

Bir taşınmaz malın alım satım işleminin yapılabilmesi için ilgili tapu dairesine gidilerek gerekli işlemlerin yapılması ve belli oranlarda harç ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu ne kadara mal olur?

Ramazan Oruç: İztuzu rezil değil vezir olur!

Dalyan Iztuzu Plajıııı işletme hakkım 8 yıllığına kiralayan ve eleştirilere hedef olan Dalçev A.Ş. Başkam Ramazan Oruç, eleştirileri cevaplandırdı. Ramazan Oruç: "Iztuzu DALÇEV ile rezil değil vezir olur" dedi

Optimum Outlet Babalar Günü'nün en renkli adresi olacak!

İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana’daki Optimum Outlet ’ler, “Babalar Günü”nü, Ayşe Hatun Önal ve Gökhan Özen’in imza günü etkinliklerinin yanı sıra, birbirinden renkli aktivitelerle kutlayacak.

Oturma ruhsatı alınmazsa ne olur?

Oturma ruhsatı, yapının tasdikli projesine uygun yapılıp bitirilmesi durumunda, ilgili belediyece verilen bir belgeye deniyor. Peki, oturma ruhsatı alınmazsa ne olur? Oturma ruhsatı almama cezası nedir?

İmar planına itiraz süresi geçerse ne olur?

İmar planına karşı itiraz edilebilmesi için, itiraz sürelerinin kaçırılmaması gerekiyor. Peki, imar planına itiraz süresi geçerse ne olur? İmar planı itiraz süresi geçtikten sonra plana itiraz edilir mi?

Veraset ve intikal vergisi beyannamesi verilmezse ne olur?

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin mirasçıları tarafından kabul edilmesi sonucunda öncelikle beyanname verilmesi gerekiyor. Peki, veraset ve intikal vergisi beyannamesi verilmezse ne olur?

Ceren Kumbasar: Şehirler kimliklerinde yazan isimleriyle değil kişilikleriyle var olur!

Ceren Kumbasar Vatan Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde şehircilik konusunu kaleme aldı. Şehirler de insanlar gibi kimliklerinde yazan isimleriyle değil kişilikleriyle var olur, tarihteki yerlerini alırlar...

Kiracı iflas ederse ne olur?

Kira ilişkisinde sorumlulukların yerine getirilmemesi sözleşmeyi sona erdiren nedenler arasında yer alıyor. Buna karşın, sözleşmenin olağanüstü fesih durumları da söz konusu olabiliyor. Peki, kiracı iflas ederse ne olur?

Kira sözleşmesi iptali nasıl olur?

Ev sahibi ile kiracısı arasında imzalanan kira kontratı taraflara karşılıklı olarak birtakım hak ve sorumluluklar yüklüyor. Peki, kira sözleşmesi iptali nasıl olur? Kira sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Bayim Olur musun Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek!

MedyaFors Fuarcılık Organizasyonu ve UFRAD(Franchising Derneği) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 18–21 Eylül 2014 tarihleri arasında Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğu’nda düzenlenecek.

Apartman yöneticisi hesap vermezse ne olur?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince apartman yönetimine seçilen yöneticinin sorumlulukları kapsamında "kat malikine hesap verme borcu" bulunuyor. Peki, apartman yöneticisi hesap vermezse ne olur? İşte yanıtı..

renkli parke olur mu Haberi

renkli parke olur mu

“Peli Parke” tarafından üretilen “Vintage Collection” modern ve nostaljik çizgileri buluştururken birbirinden canlı renkleriyle de mekanların çehresini değiştirmeye hazır. İlk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Intermob 2015 Fuarı'nda görücüye çıkan seri ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

29 ülkeden 897 firma ve firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Intermob 2015 Fuarı'nın en dikkat çeken ürünleri arasında yer alan “Vintage Collection” Peli Parke tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknikle imal edildi.  Sigara ateşine, gün ışığına, noktasal derbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeken koleksiyonun öne çıkan en ilginç özelliği ise Türkiye’nin ilk renkli parkesi olması.

Türkiye’nin 49 şehrinden 95 ticaret odasının katıldığı fuarda Peli Parke tarafından üretilen “Vintage Collection” ilgi odağı oldu. Farklı kıvrımları ile döşendiği ortamlarda kendini hissettiren ve iddialı yapısıyla...