12 / 05 / 2024

Reşat Erdoğan

Reşat Erdoğan

Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Reşat Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Başöğretmen Sokak'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Afet konutları deprem yönetmeliğine uygun, güvenli ve iklim dostu olarak yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir son dakika açıklamasında "Konutlarımız deprem yönetmeliğine uygun, güvenli, sıfır atık uyumlu ve iklim dostu olarak inşa edilecek" dedi ve vatandaşların hiçbir endişe duymadan bu konutlarda yaşayacağının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı! İşte o rakamlar...

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı. İşte o açıklama...

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira açıklaması geldi: Cebri adımlar atmak zorundayız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fahiş kira bedelleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Seçim sonrasını işaret eden Erdoğan, cebri adımlar atılması gerektiğini vurguladı. 

En düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve resmen rakam verdi. Buna göre, en düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıklamıştı: Hem erken emeklilik hem yüksek maaş müjdesi! Şimdi detaylara göz atın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa prim müjdesi geçtiğimiz günlerde verilmişti. Peki yapılacak olan prim değişikliği 1 milyona yakın esnafın maaşını yükseltecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

Bağ-Kurlulara müjde! Prim gün sayısında hayaller gerçek oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur prim eşitleme bekleyen yaklaşık 1 milyon yurttaş için Cumhurbaşkanı Erdoğan, tıpkı SGK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emekli olmaya hak kazandıklarını paylaştı. Emeklilik süresini 1800 gün yani beş sene geri çekecek düzenlemenin kısa bir süre içinde uygulanmaya başlaması beklen

Her şey hazırlandı.. Vatandaş nefesini tuttu! Erdoğan açıkladı! Bu hamle doğalgaz faturalarına etki edecek

TPAO Genel Müdürü Bilgin, Karadeniz gazının sisteme aktarılmaya başlanacağı aşamanın ne zaman olacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da daha evvel Karadeniz gazının 20 Nisan'da çıkarılacağını ve bütün kurgulamanın buna göre olduğunu ilan etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! 20 Nisan'da doğal gaz çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Nisan'da Arefe günü doğalgazın çıkarılacağına dair umutlu olduğunu belirtti. Yapılan hesaplamalar doğrultusunda, doğalgazın çıkarılmasından sonra mevcut doğalgaz kaynaklarıyla bütünleştirilerek adımların atılacağını da sözlerine ekledi.

Seçimler piyasaları nasıl etkileyecek? Erdoğan kazanırsa dolar TL ne olur? Kılıçdaroğlu kazanırsa dolar ne olur?

Mayıs ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde piyasaların izleyeceği rota herkesin merak konusu. Senaryolar, seçimleri Cumhurbaşkanı Erdoğan veya Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanma olasılığına göre değişiyor.

Reşat Erdoğan Haberi

Reşat Erdoğan

Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Reşat Erdoğan tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü betonarme çelik kargir ahşap prefabrik her türlü konut site toplu konut işyeri ile ilgili altyapı tesisleri inşa eder ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Ölçüt Yapı Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Başöğretmen Sokak,...