28 / 04 / 2024

Reşat Paşa Konağı hakkında bilgi

Reşat Paşa Konağı hakkında bilgi

2002 yılında içinde bulunduğu mali sıkıntıdan çıkmaya çalışan Işıklar Holding, sahibi olduğu Kozyatağı'ndaki Reşat Paşa Konağı'nı Yapı Kredi Bankası'na, konağın selamlık binası ise İş Bankası'na devretmiş.

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Cihangir'deki Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı! 

Beyoğlu Cihangir'de bir dönem Japon konsolosluğuna ev sahipliği yapan Sadık Paşa Konağı satışa çıkarıldı. Konak için 40 milyon TL isteniyor.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisinin temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Levent'te yapılan caminin ismi Barbaros Hayrettin Paşa Camii olacağını açıkladı...

Tarihi Siyavuşpaşa Köşkü sanat evi oluyor!

1571 yılından Mimar Sinan tarafından yapıldığı tahmin edilen Siyavuşpaşa Köşkü sanat galerisi ve atölyesi olarak hizmete açılacak. 

Yıkılan Münif Paşa Konağı otopark oldu!

Cağaloğlu’ndaki “Pembe Köşk" olarak da bilinen, İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin Genel Merkez Binası olarak da bir dönem kullanılan tarihi Münif Paşa Konağı’nın alanı otopark alanı oldu.

Cağaoğlu Münif Paşa Konağı yıkılma tehlikesi altında!

İstanbul Cağaoğlu'ndaki Münif Paşa Konağı çökme tehlikesi altında.''Pembe Köşk'' olarak bilinen İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin de kullandığı yapıda İstanbul 4 Numaralı Koruma Kurulu heyeti incelemelerde bulundu.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Reşat Nuri Sahnesi yeniden inşa edilecek!

Fatih’te Bozdoğan kemerlerinin bitişiğinde bulunan Şehir Tiyatroları’na bağlı Reşat Nuri Sahnesi yıkılarak yeniden inşa edilecek. Camdan yapılacak olan tiyatro binası 370 seyirci kapasiteli olacak.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na nikah sarayı inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Reşat Paşa Konağı hakkında bilgi Haberi

Reşat Paşa Konağı hakkında bilgi



Konak Yapı ve Kredi'ye 'selamlık' İş Bankası'na


İstanbul Yaklaşımı'nda ilk imzayı atan Işıklar Holding, patronlarının oturduğu Reşat Paşa Konağı'nı bile devretti. Konak Yapı Kredi'nin, selamlık binası da İş Bankası'nın oldu. 19 gayrimenkulün bankalara devriyle 100 milyon dolarlık borç 81 milyon dolar olarak yeniden yapılandı. 


    İÇİNDE bulunduğu mali sıkıntıdan çıkabilmek için 9 aydır bankalarla anlaşmaya çalışan Işıklar Holding, bir haftalık gecikmeden sonra dün imzayı attı. Holdingin ortakları Rıza ve Uğur Işık'ın oturduğu Reşat Paşa Konağı da dahil işletme dışı varlıklarını da masaya koyan Işıklar'ın, 7 bankaya toplam 100 milyon dolar olan borcu İstanbul Yaklaşımı kapsamında 81 milyon dolar olarak...