23 / 07 / 2024

residence daireler için dekorasyon önerileri

residence daireler için dekorasyon önerileri

İnsanların yaşam alanı olarak en çok vakit geçirdikleri yer evleridir. Her ev dekor edilme şekline göre ayrı bir hava ve enerji yansıtır. Resimler doğru bir şekilde evin odalarına asılarak tamamlayıcı bir dekorasyon yaratılır.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Avrupa Residence Yamanevler için düğmeye basıldı! Avrupa Konutları'ndan Ümraniye'ye 343 yeni konut!

Artaş Grubu Avrupa Residence Yamanevler projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 343 konut, 16 dükkan ve 7 ofis yer alacak.

İst Port Residence için düğmeye basıldı! Ankara'ya 741 konut ve 123 dükkanlık yeni proje geliyor!

İst Port Residence için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan projede 741 adet konut ve 123 adet ticari ünite yer alacak.

TOKİ'nin o ildeki projesi için başvuru tarihleri belli oldu! 42 bin lira peşinatla ev fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje için başvurular 13 Haziran 2022 tarihi itibariyle başlıyor. İşte detaylar...

Çiftçi Towers'daki 437 daire ve dükkan icradan satışa çıkarılacak! İşte bir daire için belirlenen fiyat

İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan 25.000 metrekare tabana oturan zemin altında 10 kat ve zemin üstünde 45’er katlı iki kuleden oluşan Çiftçi Towers, icradan satışa çıkarıldı. Daireler için istenen fiyat belli oldu. İşte detaylar...

Merkez Residence'ta 700 bin TL indirimle 2+1 fırsatı! Temmuz 2022'de teslim!

EON İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Residence'ta yer alan 2 oda 1 salon daireler için peşin ödemelerde 700 bin TL indirim yapılıyor. İşte kampanya detayları...

Sancaktepe TOKİ konut başvurusu ne zaman? 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 30 peşinat, 120 ay vade…

Türkiye’de özellikle düşük gelirli ailelere sağladığı ucuz konut imkânı ile dikkat çeken TOKİ, İstanbul’un Sancaktepe ilçesine 2+1 ve 3+1 konut yapacak. 420 konutluk Sancaktepe projesi için başvuru tarihleri açıklandı.

Yarım kalan daireler için ödenen tutarlar iade edilecek!

İstinaf mahkemesi projesi yarım kalan ve şirketlere peşin ödeme yapılan krediler için bankaların tüketiciye para iadesi yapmasına karar verdi. 

TOKİ'nin 8 il için kurasız konut satışı başvurular sona eriyor! 

TOKİ geçtiğimiz günlerde 8 il için uygun fiyatlı konut satışı duyuru yayınlamıştı. 114 bin 62 TL'den başlayan daireler için başvurular sona ermek üzere. 

Ankara’daki 100 TL’lik daireler için başvurular başladı!

18 yıldır atıl duran Mamak Eserkent Sosyal Konutları’nın, yenilenmesinden sonra dar gelirli yeni evli çiftler ile 65 yaş üstü vatandaşlara aylık 100 TL’ye kiralanacağı duyurulmuştu. Mansur Yavaş, "Çok uygun fiyata kiralayacağız" demişti. O konutlar için başvurular başladı.

Reneva Group, Elia Residence projesi için düğmeye bastı!

Bugünlerde Balkanlar'ın küçük ülkesi Karadağ'daki Türk yatırımcıların işlerini çok duyurur olduk. Birçok büyük Türk şirketin inşaat çalışmalarının sürdüğü ülkeden yeni bir yatırım haberi daha geldi...

Mavera Residence için ÇED süreci başladı!

Maliyeti 137 milyon 810 bin 532 TL olarak belirlenen Mavera Residence için ÇED süreci başladı...

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

residence daireler için dekorasyon önerileri Haberi

residence daireler için dekorasyon önerileri

İnsanların yaşam alanı olarak en çok vakit geçirdikleri yer evleridir. Her ev dekor edilme şekline göre ayrı bir hava ve enerji yansıtır. Resimler doğru bir şekilde evin odalarına asılarak tamamlayıcı bir dekorasyon yaratılır.


Ev sahibinin kişiliğine bağlı olarak, seçeceği eser tarzı değişir ama 1+1 de oturan, ebat olarak daha orta boylarda bir tabloyu duvarına asabilir diye düşünürsek o evin duvarı geniş ve tavan yüksekliği de fazla ise büyük ve tek bir tabloyu da evinde rahatça kullanabilir. Klasik tarzda döşenen evlere daha figür içeren veya barok tarzda resimler yakışabilirken, modern evlere soyut veya sürrealist çalışmalar seçilebilir.


Evde ve iş yerlerinde orijinal resim tablosu bulundurmanın faydaları nelerdir?


Türkiye’nin en önemli sanat galerilerinden Galeri Bohem’in Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Erkal Salman bu konuda şunları söyledi:...