02 / 05 / 2024

resim club açıldı mı

resim club açıldı mı

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinin sosyal tesis açılışı gerçekleşti.

Resim İstanbul Resim Club açıldı!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul projesinin sosyal tesis açılışı gerçekleşti.

Antalya Özel Önder Altıntaş Etüt Eğitim Merkezi açıldı!

Özel Önder Altıntaş Sanat Merkezi Resim Bale Müzik Kursu, eğitim alanlarına bir yenisini ekledi. Özel Önder Altıntaş Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi, iş dünyasının tanınan yüzleri ve yoğun davetli katılımı ile düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Blue Marlin İbiza Bodrum'da açıldı!

İspanya'nın İbiza Adası'ndaki en popüler beach club olan Blue Marlin İbiza, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum'un içinde açıldı. Açılışta dünyanın en iyi DJ'leri, perfermons sergiledi, 400 davetli gönüllerince eğlendi.

The Club Beach By Bodrum Ramada açıldı!

Bembeyaz kumu, denizin içine uzanan iskelesi ile 2400 m2 alan üzerine konumlanan The Club Beach By Bodrum Ramada, Bodrum da hizmete açıldı.

Nevşehir'deki yer altı müzesinde Bireyselin Anatomisi sergisi açıldı!

Nevşehir’in Avanos ilçesinde, resim ve fotoğraf sergilerine de ev sahipliği yapan kayadan oyma özel yer altı Çömlek ve Seramik Müzesi’nde Hatice Abalı’nın “Bireyselin Anatomisi” isimli sergi açıldı.

Tirilye Marin Club açıldı!

Yeşil ve mavinin buluştuğu Mudanya Tirilye sahilinde hayata geçen Sinpaş GYO Bursa Modern Tirilye Marin Club, yepyeni konsepti ile Bursalılara görkemli bir açılışla 'merhaba' dedi.

Çanakkale 100. Yıl Müzesi İzmir'de açıldı!

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla hazırlanan, savaştan kalma harp malzemeleri, kişisel ve askeri objelerle, resim ve malzemelerin sergilendiği "Çanakkale 100. Yıl Gezici Müzesi/Şehitler diyarından Anadolu'ya" İzmir'de ziyarete açıldı...

Samsun İlkadım TS Club mağazası açıldı!

TS Club Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın katıldığı törenle açıldı. İlkadım ilçesi Gazi Caddesi'ndeki mağazanın açılış kurdelesini kesen Mandıralı, daha sonra bordo-mavili taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, forma imzaladı...

Euphoria Fitness&Health Club Bursa'da açıldı!

Avrupa’nın en gelişmiş modern Fitness merkezlerinden biri olan eupHoria Fitness&Health Club her türlü spor aktivitesinin yapılabileceği lüks bir spor merkezi olarak Bursalılara hzimet veriyor. Euphoria Fitness&Health Club açıldı...

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

Dünyanın ilk çöp oteli Roma'da açıldı!

Dünyanın çöpten yapılan ilk oteli İtalya'nın başkenti Roma'da açıldı

resim club açıldı mı Haberi

resim club açıldı mı


İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul projesinin sosyal tesis açılışını, Ferhat Göçer konseriyle kutladı.


Resim Club sosyal tesis açılışı için 24 Ağustos Perşembe akşamı düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı etkinlikte, müzik dünyasının güçlü isimlerinden Ferhat Göçer sahne aldı. Ferhat Göçer’in "Yıllarım Gitti", "Yastayım", "Biri Bana Gelsin", "Düştüm Ben Yollara" gibi birçok sevilen şarkısını  seslendirdiği ve Resim İstanbul sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği konser, eğlenceli anlara sahne oldu.


Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “2014 yılında yapımına başladığımız 28 blok ve 1394 daireden oluşan Resim İstanbul projemizi söz verdiğimiz şekilde tamamlamanın ve projemizin son ayağı olan Resim Club sosyal tesisimizin açılışı için sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Komşuluk ilişkilerinin...