09 / 05 / 2024

resim istanbul 3. etap

resim istanbul 3. etap

11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak 2014 Fuarı'na Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projeleriyle katılan Ortadoğu Grup, 2015 yılında 2 yeni projeyi hayata geçirmek için hazırlanıyor...

Sancaktepe Resim İstanbul yeni fiyat listesi 2017!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Kartal sahiline ve Ataşehir Finans Merkezi'ne 10 dakika mesafede konumlandırılan Ortadoğu Resim İstanbul projesi 3 etap şeklinde tasarlandı...

Resim İstanbul Nefes 345 bin TL'ye ev sahibi yapıyor!

345 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Ortadoğu Grup projesi Resim İstanbul Nefes, yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Resim İstanbul Nefes'te peşinat ödemeden yüzde 10 indirimle!

Satışların devam ettiği Resim İstanbul Nefes'te yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor...

Resim İstanbul Nefes'te 3 alternatifli kampanya!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes Projesi'nde satışlar devam ediyor. Projede yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanya sunuluyor..

Resim İstanbul Nefes'te 11 ay taksit yok!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes projesinde yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Resim İstanbul Nefes'te vade farksız 36 ay taksitle!

Resim İstanbul Nefes'te yaz aylarına özel 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Dileyen yüzde 2 peşinat ödeyerek 1 yıl boyunca taksit ödemeden, dileyen vade farksız 36 ay taksitle konut sahibi olabiliyor..

Resim İstanbul Nefes'te 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes’te yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Resim İstanbul Nefes'te 345 bin TL'ye!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Nefes'te satılık daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor. Resim İstanbul Nefes, yaz aylarına özel 3 alternatifli kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor..

Resim İstanbul Evleri'nde bayrama özel kampanya!

Resim İstanbul Nefes projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle Sancaktepe'de yükseliyor. Resim İstanbul Evleri konut alacaklara bayrama özel 3 farklı kampanya sunuyor.

Resim İstanbul Nefes’te 3 bin 23 TL taksitle!

Doğanın tam kalbinde yaşamak ama İstanbul’un dinamik yapısından da kopmamak isteyenlerin tercihi olan Resim İstanbul Nefes, açık ve kapalı alanlarıyla sakinlerine dopdolu bir yaşam sunuyor.

Resim İstanbul Nefes’te fiyatlar 313 bin 335 liradan başlıyor!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı Resim İstanbul Nefes’te, daire fiyatları 313 bin 335 ile 945 bin 585 lira arasında değişiyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Nefes’te Haziran Kampanyası!

İstanbul Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Resim İstanbul Nefes Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Resim İstanbul Nefes'te 3 bin 23 TL'den başlayan taksitlerle!

Resim İstanbul Nefes Projesi’nde, peşinat ödemeden, 3 bin 23 liradan başlayan düşük taksitler ile ev sahibi olunabiliyor. Kampanyada 36 ay vade farksız firma finansmanı imkanı da bulunuyor..

resim istanbul 3. etap Haberi

resim istanbul 3. etap

Ortadoğu Grup, 11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Emlak 2014 Fuarı'na satış süreci devam eden Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projeleriyle katıldı.


Resim İstanbul projesinde 3. etabın 2015 yılı Mart ayında satışa çıkacağını belirten Resim İstanbul Satış Müdürü Kudret Hazer, 2015'te 2 yeni projeninde müjdesini verdi.



Telefon: 0 212 210 25 25

Web: