08 / 05 / 2024

Resim İstanbul yeni kampanyaları

Resim İstanbul yeni kampanyaları

Pek çok fiyat indirimi ve avantajlı ödeme seçeneklerinin sunulduğu paketler yoğun ilgi görüyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, “Gerçekten iddialı bir kampanya yaptık" dedi

Ortadoğu Grup'tan Kurban Bayramı kampanyası!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul, projelerinde başlattığı kampanyalarla Kurban Bayramı sonuna kadar ev alanlara birbirinden cazip ödeme avantajları sunuyor.

Sancaktepe Resim İstanbul yeni fiyat listesi 2017!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Kartal sahiline ve Ataşehir Finans Merkezi'ne 10 dakika mesafede konumlandırılan Ortadoğu Resim İstanbul projesi 3 etap şeklinde tasarlandı...

Ortadoğu Grup'tan Eyüp ve Kağıthane'ye 2 yeni proje!

Resim İstanbul ve Merkez Zekeriyaköy'ün satışlarına devam eden Ortadoğu Grup, Eyüp ve Kağıthane'de hayata geçireceği iki yeni proje için ön talep topluyor, projeler 2016'nın ilk yarısında satışa çıkacak

Resim İstanbul Orman'da fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup, İstanbul Kartal'da bulunan Aydos ormanının yanı başına inşaat ettiği Resim İstanbul Orman projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde, 48 ay vade farksız ödeme imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Resim İstanbul Orman'dan yüzde 1 peşinat kampanyası!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü sirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere yeni yıla özel kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Resim İstanbul'da yeni ödeme planı!

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesi, Sancaktepe'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. İşte, Resim İstanbul'da yeni ödeme planı!

Resim İstanbul'da kampanya detayları!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim İstanbul'da yeni bir kampanya başladı. İşte, Resim İstanbul'da kampanya detayları!

Resim İstanbul Orman'da 2 bin lira taksitle ev sahibi olma fırsatı!

ORTADOĞU Grup, Resim İstanbul Orman’ın yeni kampanyasıyla yaz sıcağından bunalan konut alıcısını adeta serinletiyor.Projede ylık 2 bin lira taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Resim İstanbul Orman’dan yaz kampanyası!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’ın yeni kampanyasıyla alıcısını adeta serinletiyor. Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanıbaşında inşa edilen proje, “Orman benim hayatımda, temiz hava mutfağımda” diyenler tarafından tercih ediliyor.

Resim İstanbul Sancaktepe'de 222 bin TL'ye! Yüzde 1 peşinatla!

Resim İstanbul Sancaktepe projesinde daire fiyatları 222 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yeni uygulanan kampanya ile yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Resim İstanbul’da yeni kampanya! 2 bin 220 TL peşinatla!

Ortadoğu Grup, sunduğu doğal yaşam alanı ve şehrin merkezine yakınlığı nedeniyle büyük ilgi gören Resim İstanbul’da yeni bir kampanya başlattı. Yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunan projede fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Orman'da 2.561 TL peşinatla! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Yeni kampanyasıyla 3 farklı ödeme seçeneği sunan Resim İstanbul Orman projesinde ödemeler yüzde 50 teslimde öde, yüzde 1 peşinat ya da firma bünyesinde finansman desteği olarak şekillenmiş durumda.

Resim İstanbul Orman'da yüzde 1 peşinatla! Yüzde 10 indirimle!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan yeni kampanyasıyla ev almak isteyenlere üç farklı ödeme alternatifiyle kolaylık sağlıyor.

Resim İstanbul yeni kampanyaları Haberi

Resim İstanbul yeni kampanyaları


Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da ev almak isteyenler için kampanya düzenledi. Pek çok fiyat indirimi ve avantajlı ödeme seçeneklerinin sunulduğu paketler yoğun ilgi görüyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür, “Gerçekten iddialı bir kampanya yaptık. Sancaktepe gibi bir loksayonda, bu ödeme alternatiflerini, bu indirimleri ve bu ormanı bir daha bulamazsınız” dedi.


Ev sahibi olmak isteyen herkesi bu fırsattan yararlanmak için satış ofisine beklediklerini açıklayan Gür, “Satış ofisine gelen müşterilerimize çok özel fiyatlar, indirim çekleri ve büyük avantajlar içeren ödeme planları sunuyoruz. Satışlarımız çok iyi gidiyor” diye konuştu. Resim İstanbul Orman’ın Resim İstanbul projesinin ikinci etabı olduğunu hatırlatan Gür’ün verdiği bilgiye göre, tüm katlarından orman manzarasının görülebildiği projenin ikinci etabı 8 blokta 328 konuttan...