08 / 05 / 2024

Reşit Group nerede

Reşit Group nerede

Reşit Group İnşaat Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi, Azymgeldı Jemaletdınov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erdem Demirci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group ortaklığı ile inşa edilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor. Acıbadem Konakları projesinde toplam 345 adet konut bulunuyor. 

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Life Architecture Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Reşit Taş tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacmi büyüyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşit ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bolat, söz konusu görüşmeye ilişkin, "Irak ile olan ticaretimizi çeşitlendirerek artırmak konusunda önceliklerimizi ifade ettik" şeklinde konuştu.

SONDAKİKA! Az önce deprem mi oldu? En son ne zaman, nerede deprem oldu? 7 Ağustos 2023 son dakika deprem!

Son verilere göre, 7 Ağustos 2023 tarihinde meydana gelen son depremler, büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Peki, yayımlanan son verilere göre son depremler nerede meydana geldi? İşte, 7 Ağustos 2023 tarihli son depremler...

Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu! 

Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken, 11 ilde yaşanan deprem felaketi akıllara büyük İstanbul depremini yeniden getirdi. Jeolog Okan Tüysüz peş peşe açıkladı! İstanbul depremi kaç şiddetinde ve nerede olacak? Süre doldu!

BES'te reşit olmayan katılımcılar arttı!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) uygulamasında 18 yaş altı katılımcı sayısı 552 bin kişiyi aştığını açıkladı.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Empıre Group İnşaat Ve Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdıntch Arıf Moustafa ve Pavlına Mıtkova Moustafa ortaklığında kuruldu.

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Lacassa 1 İnşaat Hırdavat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Özkan tarafından kuruldu.

Reşit Group nerede Haberi

Reşit Group nerede

Reşit Group İnşaat Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi, Azymgeldı Jemaletdınov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erdem Demirci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu. 


Reşit Group İnşaat Enerji Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Yurtiçinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu,demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj,istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak.  2.Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  3.Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak,işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma...