02 / 05 / 2024

ressam kemal çelik

ressam kemal çelik

Burası eski Ankara'nın kalbi, Kale. Her sokakta tarihi bir çarşı. Kalabalık olduğu kadar dingin bir muhit. Aslanhane ve Ahielvan camileri, 700 yılı aşkın süredir semtin ruhlara huzur veren ibadet mekanı

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konyatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 412 bin 500 TL sermaye bedeli ile Kemal Çelik ve Hakan Tunç ortaklığında kuruldu.

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seray Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Arı ve Kemal Çelik ortaklığında kuruldu.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Kemal Çelik: Marmara'da 2017'de 479 bin ev satılır!

Tesisat ve inşaat Malzemecileri Federasyonu'nun (TİMFED) raporuna göre 2017 yılında en çok daire Marmara Bölgesi'nde satılacak.

İnşaata yüzde 10 kur zammı!

Döviz kurundaki yükselişin inşaat malzemelerinde maliyeti artırdığını söyleyen TİMFED Başkanı Kemal Çelik, yeni yılda kur etkisinin fiyatlara yüzde 10 yansıyacağını açıkladı. Çelik, 2017’de yüzde 7,5 büyüme beklediklerini belirtti.

Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu'nun üstü kapanıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce yapılan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Spor Salonu'nun, çelik konstrüksiyon çatısının kaplaması yapılacak.

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Batman'da konut ihtiyacı karşılanamıyor!

Batman Postası köşe yazarı olan M.Kemal Çelik bugünkü yazısında Batman'daki inşaat sektörünü ve konut yatırımlarını değerlendirdi. İşte o yazı...

Borucu çelik ithalatında serbestlik istiyor!

Çelik Boru İmalatçıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Saraç yaptığı açıklamada ana hammaddeleri olan çeliğin yurtiçinden temininde sıkıntı çektiklerini, çelik ithalatındaki verginin kaldırılması gerektiğini söyledi

ressam kemal çelik Haberi

ressam kemal çelik

Her iki cami de ihtişamlı ahşap direkleri ile ayaktalar. Arnavut kaldınmlarla döşeli Pirinç Sokak’ta ilerleyip Pirinç Han’ın önünde bir lahza duraklıyoruz. Ankara’nın tek ahşap hanının kapısından içeri girerken başımız tavana değecekmiş gibi bir duyguya kapılıyoruz. İçeri girince karşılaştığımız serinlik hoş bir ferahlık veriyor. Başkentin gürültü ve kalabalığından bunalanlar için ideal bir dinlenme alanı.

Dikdörtgen yapılı mekanın giriş katı kapalı avlu düzeninde. Üç tarafı sıra sıra dükkan. Kapalı duvar tarafı ise sarmaşık gülleriyle bezeli. Avlu katında hediyelik eşya dükkanları ve çay ocağı mevcut. Her adımda gıcırdayan ahşap merpenlerle üst katlara çıkılıyor. Uç katlı hanın her katında hayret ve hayranlığımız artıyor. Handa toplam 32 oda mevcut. El sanatlan yapılan işyerleri, antikacılar, sanatçıların atölyeleri ve hediyelik eşya dükkanları omuz omuza. Üst katlardan avluya...