05 / 05 / 2024

Resul İzmirli

Resul İzmirli

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Prof. Dr. Resul İzmirli'yi bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunacak...

Resul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Resul Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Resul Çelik tarafından kuruldu.

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu üyesini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Prof. Dr. Resul İzmirli'yi bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunacak...

Seda Sayan'dan Asiye ve Resul Ayrıç çiftine yanıt!

Seda Sayan beş yıl önce ev alacağını söylediği Asiye ve Resul Ayrıç çiftine dair ‘sözünü tutmadı’ haberlerine açıklık getirdi. Sayan, “Evi aldım, beğenmediler” dedi

Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıldır Seda Sayan'dan ev bekliyorlar!

GAZİANTEP'te, her ikisi de cüce sendromu ile dünyaya gelen Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıl önce evlendikten sonra katıldıkları televizyon programında kendilerine ev alacağını söyleyen Seda Sayan'ın sözünü tutmasını bekliyor.

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Emlak Acentalığı Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi' nde kuruldu.

Necip Nasır'dan İzmir Büyükşehir'e Uzundere çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır'dan çağrı geldi. Nasır, inşaat projesinin İzmirli bir firmaya verilmesini istedi.

Simav'a çelik cami!

Kütahya’nın Simav İlçesi Tabakhane Mahallesi’nde İzmirli hayırsever işadamı Mehmet Tiryaki tarafından Simav depreminde yıkılan 115 yıllık caminin yerine, 9 şiddetinde depreme dayanıklı çelik cami yaptırıldı.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı yavaş mı ilerliyor?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Alsancak Stadı'nın yeniden yapımıyla ilgili çalışmaların kaplumbağa hızıyla yürüdüğünü belirtti. Sertel, "İzmirli sporseverler cezalandırılıyor mu?" sorusunu gündeme getirdi.

İzmir'deki dönüşüm projeleri İzmirli müteahhitler tarafından yapılmalı!

Kentsel dönüşüm için İzmir’in bazı semtlerinin projeleri Büyükşehir Belediyesi’nde mevcut. Bu projeler için İzmirli müteahhitlerle çalışılmalıdır. Çünkü hem para İzmir’de kalır hem de kent kazanır.

İzmirli müteahhitlerden firmalara kesilen cezaların yetersiz olduğu tepkisi!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılıyla birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam nedeniyle firmalara Rekabet Kurulu'ndan ceza yağarken; müteahhitlerden ise firmalara kesilen cezaların yetersiz olduğu tepkisi geldi.

Beton fiyatlarına yapılan zam inşaat sektörüne darbe!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılı ile birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam inşaat sektörünün tepkilerine neden oldu. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in diğer illere oranla betonu zaten pahalıya kullandığını belirtti.

İzmirli işadamları 2016 yılından umutlu!

İzmirli İşadamları, 2016 yılının birikmiş sorunları çözüme kavuşturacak ve talebin hızla artmasını sağlayacak bir yıl olması yönünde beklentilerini dile getirdi.

Resul İzmirli Haberi

Resul İzmirli

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye seçimi hakkında açıklama yaptı.

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelik süresini tamamlamış olan Ali Murat Memioğlu'nun yerine, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin tavsiye kararı gereği Prof. Dr. Resul İzmirli'nin onaylanmasına ve İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun bugün (25.03.2019) yapılan toplantısında;

Seri: II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliğ eki Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 4.3.6. numaralı maddesi gereğince, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelik süresini tamamlamış olan Sayın Ali Murat Memioğlu'nun yerine, Kurumsal Yönetim Komitesi'nin tavsiye kararı gereği Sayın Prof. Dr. Resul İzmirli'nin onaylanmasına ve Şirketimizin yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortaklarımızın onayına sunulmasına,

Karar verilmiştir.

Bağımsızlık Beyanı için