07 / 05 / 2024

Retaj Group rezidans işletme

Retaj Group rezidans işletme

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Cathay Group’tan turizme yatırım!

Nivo İstanbul’da The Ascott, Nivo Ataköy’de de Retaj Group’la 5 yıldızlı Hotel Apartment konseptiyle hizmet verilmesi konusunda anlaşmaya varan Cathay Group, Juno Taksim Otel’le turizm sektörüne girdi. 

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı. 

Demir İnşaat Albatros Parkı'na rezidans ve otel yapacak!

Demir İnşaat, Büyükçekmece’de yer alan Albatros Parkı'na Suudi Arabistan, Katar ve Yemenli (SQY Investment Group) ortaklarıyla birlikte rezidans ve turizm projesi inşa edecek. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konuyla ilgili konuştu...

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Batışehir Rezidans ödeme koşulları!

Batışehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen projede daireler hemen teslim ediliyor.

Retaj Group rezidans işletme Haberi

Retaj Group rezidans işletme

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından olan Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşma kapsamında, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barman, yaptığı açıklamada halihazırda başta Körfez ülkeleri olmak üzere Türkiye'nin Orta Doğu'da bilenen en büyük konut markalarından biri haline geldiklerini açıkladı.

Yalova ve çevresinde ürettikleri gayrimenkullerin Irak, Ürdün, Suriye, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Bahreyn ve Lübnan gibi en çok körfez ülkesinin vatandaşları tarafından tercil edildiğini söyleyen Barman, bölgede ciddi bilinirliğe sahip olduklarını açıkladı.

Geçen yıl Katar ile diplomatik ilişkilerin 45. yılını kutladıklarını hatırlatan Barman, Katar ile Türkiye arasındaki siyasi ve ekonomik gelişmeye bir yenisinin daha eklendiğini kaydetti.

Katarlı Retaj...