03 / 05 / 2024

retaj hotel 2015 bayrampaşa

retaj hotel 2015 bayrampaşa

Mes şirketler Grubu ve Birlik İnşaat ortak yapımı 12'si süit olmak üzere 169 odaya sahip Retaj Hotel, farklı hizmet ve seçenekleriyle İstanbul'a farklı bir renk katmaya hazırlanıyor.

Eskidji Gayrimenkul 2015 Yılı En Başarılı Ofis Ödülleri sahiplerini buldu!

Eskidji Gayrimenkul Pazarlama A.Ş.’nin, 2015 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklarını ödüllendirdiği, geleneksel Türkiye Bölge Ortakları Toplantısı ve Ödül Töreni,20-21 Nisan tarihlerinde Antalya’da WOW Kremlin Hotel’de gerçekleştirildi.

CVK 2015'te 250 bin kişiyi ağırladı!

CVK Park Bosphorus Hotel, 2015'te ağırladığı 250 bin misafir sayısıyla İstanbul'un en çok tercih edilen oteli oldu. Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin, yıl genelinde yüzde 90'ın üzerinde doluluk oranına ulaştıklarını söyledi.

Hotel Aqua, En iyi First Choice oteli seçildi!

Muğla’nın turistlik ilçesi Marmaris’te 1992 yılından beri faaliyet gösteren Hotel Aqua, sağlamış olduğu yüksek misafir memnuniyeti sebebi ile TUI-First Choice tarafından 2015 yılının 4 yıldızlı otel kategorisinde “En iyi First Choice” oteli seçildi.

Ela Quality Resort Hotel'in 2015 değerlemesi yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Serik İlçesi'nde yer alan Ela Quality Resort Hotel tesisi (Daimi ve müstakil üst hakkı) ile ilgili gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

2015 Blue Day finalinde gayrimenkulün yıldızları bir araya geldi!

Gayrimenkulün Mavi Yıldızları 2015 Blue Day finalinde İstanbul'da bir araya geldi. 4 ayrı şehirden Coldwell Banker Profesyonellerinin katılımlarıyla düzenlenen Blue Day organizasyonlarının en büyüğü 30 Ekim 2015 tarihinde Steigenberger Hotel Maslak İstanb

Museum Hotel en lüks butik otel seçildi!

Kapadokya'da bulunan Museum Hotel, "World Luxury Hotel Awards 2015" tarafından "Avrupa'nın En iyi Lüks Butik Oteli" seçildi. Otel, daha önce de pek çok ödül almıştı.

Yalova Retaj Thermal Hotel hizmete açıldı!

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı.

Retaj Group'tan Yalova'ya 35 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katar Kraliyet Ailesi'ne bağlı Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığının 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Retaj Thermal Hotel&Spa Yalova'da törenle hizmete açıldı.

Retaj Termal Hotel Yalova'da açıldı!

Körfez ülkeleri arasında en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Otel, Türkiye'deki ikinci otelini Yalova'nın Termal ilçesinde hizmete açtı.

Yeşil İş 2015 8-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, bu yıl da “Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Buluşması”nın çözüm ortağı oldu. 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da gerçekleştirilecek

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi 8-9 Ekim’de!

Yeşil İş: Sürdürülebilir İş Platformu, 7. yılında ilk kez tartışma konularını Zirveye taşıyor ve ‘Yeşil İş 2015: Sürdürülebilir İş Zirvesi’ olarak 8-9 Ekim tarihlerinde Park Bosphorus Hotel İstanbul’da katılımcılarla buluşuyor.

Hotel BurccluB oteli yenilendi!

2006 yılından beri hizmet vermekte olan Hotel BurceluB 2015 yaz sezonuna tamamen yenilenen yüzüyle başladı. Misafirlerine en güzel hizmeti vermek üzere tüm odalar, banyolar, kapalı havuzlar ve genel mekanlar yenilendi.

retaj hotel 2015 bayrampaşa Haberi

retaj hotel 2015 bayrampaşa

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu'nun dev işbirliğiyle Bayrampaşa'ya kazandırdıkları Retaj hotel, dünya üzerindeki diğer örnekleri gibi muhafazakar otel konseptiyle hayata geçiyor. Retaj hotel'den Franchise alarak yapımını gerçekleştirdikleri otelin işletmesini üstlenen Mes Şirketler Grubu Başkan Vekili Erhan Ünal, "Dünyada 11 otele sahip saygın bir markanın 12'inci otelini Bayrampaşa'ya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Retaj Katar ve Körfez piyasasında gayrimenkul ve konaklama sektörüyle adını duyurmuş önemli bir şirket. Biz de bugüne kadar Mes Şirketler Grubu olarak Capacity AVM, Sultanbeyli Atlas AVM, West Side İstanbul, Ümraniye Canpark AVM, CapitalTovver, MonReve Eyüp gibi projelere imza attık. Retaj Al Rayyan Otelle birlikte yakın zamanda ikinci bir oteli daha bu bölgeye kazandırmak istiyoruz. Bayrampaşa lokasyonunu çok önemli bulduğumuz için burada otel yatırımlarımıza devam...