13 / 05 / 2024

Retaj Otel termal yalova

Retaj Otel termal yalova

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kervansaray Termal Otel icradan 73 milyon TL'ye satışta!

Bursa'da 1990'da inşa edilen Kervansaray Termal Otel yeniden satışa çıktı. 73 milyon istenen tarihi otelin ihalesi 4 Mart'ta düzenlenecek.

Ankara Kahramankazan'da 24.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait olan termal otel ve arsası vasıflı gayrimenkul 24 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan termal otelin ihalesi 1 Mart 2019 cuma günü gerçekleştirilecek.ç

Afyonkarahisar'da 155 milyon TL'ye satılık termal otel!

Afyonkarahisar Demirçevre Köyü’nde bulunan beş yıldızlı termal otel açık artırma usulü ile 154 milyon 952 bin 24,07 TL bedelle 18 Ocak'ta satılacak...

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Retaj Otel termal yalova Haberi

Retaj Otel termal yalova

KATAR'IN en büyük turizm yatırım gruplarından Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Hisar Karadağ Group ile yapılan işbirliği anlaşması ile işletilecek Termal Hotel, Hisar Karadağ Group'un ise ilk turizm yatırımı oldu. Mehter takımı eşliğinde açılan otelin kurdelesini Retaj Hotels Yönetim Kumlu Başkanı Bin Johar Al Mohammed, Hisar Karadağ Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamdi Sülükoğlu kesti. 35 milyon TL'ye mal olan otelde bin 100 metrekarelik Spa ve sağlık alanı, 88 oda, açık yüzme havuzu, spor salonu bulunuyor. Her odasında termal su bulunan otel misafirlerine sağlıklı bir- tatil vaad...