16 / 05 / 2024

Retro Armatürler

Retro Armatürler

Dünya devi Ideal Standard'ın lüks segment markası JADO'nun Retro Armatür Serisi, 1920'lerin klasik görünümünü sanatsal bir yaklaşımla günümüz banyolarına taşıyor.

Franke'den "gezegen için" ürünler! 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

İsveç markası Franke'nin "Gezegen için en iyisi" sloganıyla çıkardığı armatürler serisinin özellikleri ve fiyatlarını inceledik. 

JADO Retro Armatür Serisi ile 1920'leri günümüze taşıyor!

Dünya devi Ideal Standard'ın lüks segment markası JADO'nun Retro Armatür Serisi, 1920'lerin klasik görünümünü sanatsal bir yaklaşımla günümüz banyolarına taşıyor.

Ideal Standard’dan Vito serisi!

Ideal Standard’dan her banyo stiline uyum sağlayan dikkat çekici bir armatür serisi “Vito” Ideal Standard Vito Armatürler, bu özellikleriyle ideal bir banyo oluşturmanız için çözümler sunuyor.

Artema'dan pırıl pırıl armatürler için ipuçları!

Artema, temizlikte hassasiyet arayanlara her temizlemede kararan armatürler için öneriler sunuyor. Doğru temizlik ürünü ve yöntemiyle armatürlerin nasıl parlak bir görünüme kavuşacağını belirtiyor.

Ataköy Selenıum Retro satış ofisi!

Ataköy Selenıum Retro satış ofisiyle iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Yenibosna E-5 üzerinde yükseliyor.

Konya Topikal Kelebek Bahçesi LED armatürlerle aydınlatılıyor!

Philips, Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanı olan, Konya Selçuklu Belediyesi için tasarlanan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Böcek Müzesi'nin dış yüzünü, renk değiştirebilen LED armatürler ile aydınlattı.

Aşçıoğlu, Selenium Retro'yla eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, 'Selenium Retro' Projesiyle eğitime destek verecek Sibel TÜRKER Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy'deki Selenium Retro ile anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

Gürler Ünlü, Türk gayrimenkul sektörünü değerlendirdi!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) Başkanı Gürler Ünlü, Türkiye gayrimenkul piyasasının gelişip dünya standartlarına gelebilmesi için bireysel satışlar yerine kurumsal büyük yatırımcılara satışın gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguluyor.

Selenium Retro’dan eğitime destek!

Aşçıoğlu’nun Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’dan daire sahibi olanlar, Türkiye eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) yapacakları bağışla her bir daire için 13 çocuğun eğitimine destek olacaklar.

Selenium Retro’da satılan her daire eğitime katkı sağlayacak!

Aşçıoğlu İnşaat Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı. İşbirliği kapsamında Selenium Retro’dan alınan her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak.

Aşçıoğu İnşaat, Selenium Retro ile eğitime destek verecek!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde (TEGV ile iş birliği yaptı. Projeden ev alan daire sahipleri adına her bir daire için TEGV’e bağışta bulunularak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği alması sağlanacak

Türk Havak, Selenium Retro'yu tercih etti!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde ofis bloğunun ilk sakinleri THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) olacak.

Türk Havak, Selenium Retro'yu tercih etti!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde ofis bloğunun ilk sakinleri THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) olacak.

Retro Armatürler Haberi

Retro Armatürler

Geçmişin modern çağda yeniden hayat buluşu olarak tanımlanan retro tarzı artık günümüz banyolarının da vazgeçilmezi haline geldi. Banyolarınızda, geçmişten gelip çağımıza ayak uyduran bir retro dekorasyona sahip olmak istiyorsanız, dönemin popüler tarzının bugünün modernizmi ile şekillendiği JADO'nun RETRO Serisi armatürlerini tercih edebilirsiniz.


RETRO Serisi bu armatürler, zarif eğrisel çizgileri ve sadeliğin şıklıkla buluştuğu tasarımlarıyla yeni perspektifler sunarak banyoları mükemmel bir uyumla tamamlıyor. Detaylara önem veren, iddialı tasarımları sevenler için tasarlanmış olan RETRO, geçmiş yılların havasını banyolara taşıyan, şık ve ihtişamlı bir banyo dekorasyonu için özel olarak tasarlandı.


Altın, krom ve krom/altın renk seçenekleri bulunan RETRO Serisi, lavabo bataryaları, duş ve küvet bataryaları, banyo bataryaları, bide bataryaları ve aksesuarlarıyla geniş bir ürün gamına...