28 / 04 / 2024

Reysaş otel kiralama

Reysaş otel kiralama

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

Reysaş GYO'dan Mercedes'e 33 milyon Euro'luk kiralama!

Reysaş GYO, Kocaeli ili, Gebze ilçesinde yer alan deposunu Mercedes'e 33 milyon Euro'luk kiraya verdi. İşte Reysaş GYO ve Mercedes arasında imzalanan milyon Euro'luk o kira sözleşmesinin tüm detayları...

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Her bütçeye uygun tatil fırsatı! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatlarının şok edici fiyat artışını gören vatandaşlar, günlük karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tatile çıkacaklara müjde! Uygun fiyatlı tatil fırsatı: Günlük Karavan kiralama! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatlarının inanılmaz derecede yükseldiğini gören tatilciler, karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tatile çıkacaklara müjde! Bütçeyi dörtte bire indiriyor! Günlük karavan kiralama! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yaz aylarının da gelişiyle birçok kişi, tatil planları yapmaya başladı! Otel fiyatları da yükselince, pek çok kişi karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? Çekme karavan ve motokaravan... İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Reysaş GYO'nun 2021 kira sözleşmelerinin toplamı 375.7 milyon TL oldu!

Reysaş GYO'nun 2021 yılındaki alım işlemlerinin toplamı 56 milyon 464 bin 230 TL+ KDV , kiralama sözleşmeleri toplamı ise 375 milyon 745 bin 901 TL+ KDV olarak gerçekleşti.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Reysaş GYO, Rey Otel'in paylarını satın alacak!

Reysaş GYO'nun bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü alacağını açıkladı.

Reysaş GYO TEFE-TÜFE'ye göre kira artışı yapacak!

Reysaş GYO'nun depo kiralama bildirimine göre, kira ödemeleri aylık olup, kira bedelinde 1 yıllık periyotlarda (TEFE+TÜFE)/2 oranı dikkate alınarak artış uygulanacak.

Reysaş GYO 2019'da ne kadar satış ve kiralama yaptı?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında 400 milyon TL satış, 260 milyon 788 bin 340 TL kiralama işlemi yaptı...

Reysaş otel kiralama Haberi

Reysaş otel kiralama

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eskişehir'deki otel kiralama bildirimini yayınladı. 

Reysaş GYO portföyünde yer alan Rskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi 3903 Ada 1 Parsel üzerinde 3.298,40 m2'lik arsa üzerinde bulunan 12.718 m2'lik Otel,işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulün, mağazalar ve dükkanlar hariç olmak üzere Rey Otel İşletmeciliği'ne kiraladığını açıkladı. 

KAP Açıklaması:
Şirketimizin 15/07/2016 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile kamuya duyurulan; portföyümüzde yer alan Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi 3903 Ada 1 Parsel üzerinde 3.298,40 m2'lik arsa üzerinde bulunan 12.718 m2'lik Otel,işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulün, mağazalar ve dükkanlar hariç olmak üzere 7.531 m2'lik Otel Binası için"Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Tic.A.Ş." ile yapılan kira sözleşmesi yeniden düzenlenmiştir. 

Yeni kira sözleşmesine göre kiraya verilen Otel binasından...