06 / 05 / 2024

Reza Zarrab inşaat şirketi

Reza Zarrab inşaat şirketi

Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Reza Zarrab'a 10 yıl ceza istendi

İstanbul Kandilli'deki tarihi yalısına kaçak inşaat yapan Reza Zarrab ile müteahhit Firuz Akın Han'a 'korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdıkları için 10'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab mal paylaşımı yapmayacak!

Evliliği boyunca Reza Zarrab’ın aldığı hediyelerle gündeme gelen Ebru Gündeş’in, Kanlıca’daki yalıyı Zarrab’a devrettiği, eşinin kendisine aldığı yarış atını da 2.5 yıl önce geri verdiği ortaya çıktı.

Reza Zarrab New York Manhattan'da daire tuttu!

İran asıllı iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı Brafman, Zarrab için New York Manhattan’ın iyi bir bölgesinde, 15'inci katta bir daire tutulduğunu açıkladı.

Reza Zarrab'ın mal varlığı açıklandı!

Savcı Bharara'nın Reza Zarrab için hazırladığı dosyada Zarrab ve ailesinin yaşadığı lüks hayat da yer aldı. Zarrab’ın en kendi adına en azından 20 gayrımenkule sahip olması dikkat çekti.

Reza Zarrab'ın tüm malvarlığına el konulacak!

Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.

Reza Zarrab'ın Kanlıca’daki yalısı için tadilat izni alındı mı?

Reza Zarrab’ın Kanlıca’da bulunan yalıya Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden izinsiz tadilat yaptırdığı ortaya çıktı. Zarrab, ikinci derece tarihi eser olarak tescilli ikiz yalılardan birine kaçak kat çıkmış ve iki yalı arasına da asansör yaptırmıştı.

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz'dan 2.5 milyon dolara villa aldı!

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar.

Reza Zarrab'ın Kandilli’deki kaçak inşaatında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak inşaatı hala yıkılmadı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 13 Şubat 2015’te yapı tatil tutanağı tutmuş ve savcılığa “yıkımla ilgili işlemleri sürdürülmektedir” demişti, ancak geçen sürede hiçbir yıkım işlemi yapılmadı.

Reza Zarrab'ın Boğaz'daki yalısının davası 11 Mart'ta!

Reza Zarrab ve eşi Ebru Gündeş izin alınmaksızın tamirat – tadilat ve izinsiz inşai ve fiziki müdahalede bulunmak suçlamasıyla 11 Mart 2016 günü saat 11.00’de Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Reza Zarrab'ın Boğaz'daki yalısı için soruşturması tamam!

Yalısında kaçak kat bulunan Ebru Gündeş ifadesinde, “Tadilat ve diğer işlemleri eşim Reza Zarrab yaptı, suçlamayı kabul etmiyorum” dedi. Çift, 6 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Reza Zarrab'ın Boğaz'daki yalısındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in yalısına kaçak kat çıkmasına 4 yıl boyunca göz yuman ve yıkım kararını da yerine getirmeyen Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetkilileri hakkında soruşturma izni vermedi.

Reza Zarrab'ın Kandilli'deki inşaat köşkü neden yıkılmadı?

Koruma Kurulu, Reza Zarrab’ın Kandilli’deki köşkün bahçesinde 3 bin metrekarelik kaçak inşaat yapıldığını ortaya çıkardı. Kurul, köşkün boyunun uzatıldığını, yeni yapılar eklendiğini tespit etti.

Reza Zarrab inşaat şirketi Haberi

Reza Zarrab inşaat şirketi

Miami’de FBI ajanları tarafından yakalanan Reza Zarrab’ın (Rıza Sarraf) kefalet başvurusu mahkeme tarafından reddedildi. Savcılık, Zarrab’ın banka sahtekârlığı ve karapara aklamayla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını isterken, iddianamedeki en çarpıcı delil ise Zarrab’ın İran Merkez Bankası Başkanı’na hitaben kendi adına hazırlattığı Zarrab Ailesi’nin yaptırımlara karşı ‘Ekonomik Cihat’a hazır olduğunu belirten mektup.


HAFTA sonu Miami’ye geldiği sırada havalimanında FBI ajanları tarafından yakalanan ve pazartesi günü de Miami’de çıkarıldığı federal mahkeme tarafından tutuklanan Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.


ABD’yi dolandırmak, ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarına yasal zemin oluşturan Uluslararası Acil Ekonomik Güçler Yasası’nı ihlal etmek, banka sahtekârlığı ve karapara aklama suçlarından 75 yıl hapisle yargılanması istenen Zarrab’ın kefalet...