06 / 05 / 2024

Reza Zarrab tutuklama

Reza Zarrab tutuklama

Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Lüks villa dolandırıcısı için tutuklama kararı!

Ankara’nın Çankaya'da lüks villa dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Bitrota’nın sahibi 2 suçtan tutuklandı!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A için iki suçtan tutuklama kararı verildi. 

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Global İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret  Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mr Home İstanbul Gayrimenkul Limited  Şirketi Esenyurt’ta  120 bin  TL sermaye bedeli ile Mehran Fathı Ve Reza Fathı tarafından kuruldu.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Bursa'da daire dolandırıcılığı soruşturmasında tutuklama kararı!

Bursa'da bir kişiyi inşaat firmasından alacağı olan 65 bin liranın ödeneceği bahanesiyle 3 bin lira dolandıran şüpheli hakkında tutuklama kararı alındı. 

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmap Bilişim Mimarlık Haritacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Reza  Molk Araeı  Mustafa Özen tarafından kuruldu.

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Saat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Saberıghomı tarafından kuruldu.

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Unique Home Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Karkhaneh Yousefı ve  Behnam Sheıbanı Karkhaneh tarafından kuruldu.

Reza Zarrab tutuklama Haberi

Reza Zarrab tutuklama

Miami’de FBI ajanları tarafından yakalanan Reza Zarrab’ın (Rıza Sarraf) kefalet başvurusu mahkeme tarafından reddedildi. Savcılık, Zarrab’ın banka sahtekârlığı ve karapara aklamayla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını isterken, iddianamedeki en çarpıcı delil ise Zarrab’ın İran Merkez Bankası Başkanı’na hitaben kendi adına hazırlattığı Zarrab Ailesi’nin yaptırımlara karşı ‘Ekonomik Cihat’a hazır olduğunu belirten mektup.


HAFTA sonu Miami’ye geldiği sırada havalimanında FBI ajanları tarafından yakalanan ve pazartesi günü de Miami’de çıkarıldığı federal mahkeme tarafından tutuklanan Reza Zarrab (Rıza Sarraf) için hazırlanan iddianamede, savcılık Zarrab’ın banka sahtekarlığı ve karapara aklama suçlamalarıyla ilişkili tüm malvarlığına el konulmasını istedi.


ABD’yi dolandırmak, ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarına yasal zemin oluşturan Uluslararası Acil Ekonomik Güçler Yasası’nı ihlal etmek, banka sahtekârlığı ve karapara aklama suçlarından 75 yıl hapisle yargılanması istenen Zarrab’ın kefalet...