01 / 05 / 2024

Reza Zarraba boğazdaki yalısı için dava mı açıldı

Reza Zarraba boğazdaki yalısı için dava mı açıldı

Reza Zarrab’ın Kanlıca’da bulunan yalıya Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden izinsiz tadilat yaptırdığı ortaya çıktı. Zarrab, ikinci derece tarihi eser olarak tescilli ikiz yalılardan birine kaçak kat çıkmış ve iki yalı arasına da asansör yaptırmıştı.

Boğazda yalı arayışı hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Yasemin Salih, bugünkü köşe yazısında pandemide boğazdaki yalı satışlarını kaleme aldı. 

Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi sayısı azalacak!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile gemi sayısının azalacağını ama yükün artacağını dile getirdi. 

Boğazdaki yalılar yeni sahiplerini bekliyor!

Boğazın incileri olan milyonlarca lira değerindeki yalılar yeni sahiplerini bekliyor. İstanbul Boğazı'nda yaklaşık 20 yalı satışta...

Kanal İstanbul ile boğazdaki risk sona erecek!

İstanbul Boğazı'ndan geçen gemilerin denize döktüğü sintine atıkları, İstanbul Boğazı'nı tehdit eden seviyelere geldi. Kanal İstanbul projesinin hayata geçirilmesi ile birlikte boğazdaki risk de sona erecek.

Reza Zarrab’ın yalısı Meclis’te tartışmalara neden oldu!

TBMM'de masaya yatırılan İmar Affı düzenlemesinin ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın boğazdaki yalısını da kapsadığı iddiası Meclis’te tartışmalara sebep oldu

Boğazdaki yalılar mercek altında!

Sabah Gazetesi'nden Sonat Bahar ve Zeynep Acar İstanbul Boğazı’nda geçen hafta yaşanan kazanın ardından boğazdaki tarihi yalıları mercek altına aldı..

İstanbul Boğazı'ndaki arsaların değeri 670 milyar lira!

İstanbul Boğazı’ndaki arsa değerleri hesaplandı. Yapılan hesaplama neticesinde boğazın değeri 670 milyar lira çıktı. Boğazdaki yapıların değeri ise 650 milyar lira olarak belirlendi.. 

Veliaht Köşkü hissedarları arasında kavga!

Veliaht Yusuf İzzeddin Efendi’nin ismini taşıyan 60 odalı köşkün de içinde olduğu boğazdaki 22 dönümlük değerli arsanın, hissedarlar arasında tartışmaya yol açtı.  

Ebru Gündeş ikiz yalısını boşaltıyor!

Reza Zarrab ile evli olan Ebru Gündeş, Kanlıca’daki ikiz yalısını yavaş yavaş boşaltmaya başladı.

İhanetin bedeli boğazdaki villa!

İşadamı L.K. ihanette sınır tanımadı. Tam 2 bin 700 kadınla birden mesajlaştı. Durumu öğrenince şoke olan eşi soluğu mahkemede aldı. Boğaz’daki villayı isteyen genç kadın 10 milyon liralık dava açtı.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı. PekiEbru Güneş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Çanakkale Adatepe'de ev fiyatları boğazdaki yalılarla yarışıyor!

Kazdağları'nın eteklerinde kurulu, geçmişi antik çağlara dayanan Çanakkale'nin Adatepe köyündeki tarihi taş evlerin fiyatı adeta İstanbul Boğazı'na bakan yalılarla yarışıyor. Bu köyde günlük konaklama bedeli 750 liraya kadar çıkabiliyor.

Reza Zarrab'ın Kanlıca’daki yalısı için tadilat izni alındı mı?

Reza Zarrab’ın Kanlıca’da bulunan yalıya Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden izinsiz tadilat yaptırdığı ortaya çıktı. Zarrab, ikinci derece tarihi eser olarak tescilli ikiz yalılardan birine kaçak kat çıkmış ve iki yalı arasına da asansör yaptırmıştı.

Reza Zarraba boğazdaki yalısı için dava mı açıldı Haberi

Reza Zarraba boğazdaki yalısı için dava mı açıldı

Reza Zarrab, Kanlıca’da bulunan ve ikinci derece tarihi eser olarak tescilli ikiz yalılardan birine kaçak kat çıkmış ve iki yalı arasına da asansör yaptırmıştı. Reza Zarrab, sağlık gerekçelerini, Ebru Gündeş de konserini bahane ederek dünkü duruşmaya katılmadı. Yalıların dış cephesinin tahrip edilip, asansör ve kaçak kat eklendiğinin haberimizle ortaya çıkmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri Hüseyin Sağ ile Hakkı Sağlam, Reza Zarrab ve eşi Ebru Gündeş ile tadilat işlemlerini gerçekleştirenler hakkında suç duyurusunda bulundu. Yapılan başvuru üzerine Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.


ZARRAB ZORLA GETİRİLECEK


17 Aralık yolsuzluk operasyonunun kilit ismi Zarrab ve Gündeş’in ifadelerini alan Savcı Turgut Çakır’ın konuyla ilgili iddianamesini Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Tekin Karaca kabul etti. Reza Zarrab ve eşi Ebru Gündeş izin...