24 / 05 / 2024

rezidans kredi

rezidans kredi

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, "Sanayici yatırım için kredi talep etse banka kırk dereden su getiriyor. Rezidans yapacağım ya da araba alacağım deyince tıkır tıkır veriyor." değerlendirmesini yaptı...

Hadise Mashattan'daki rezidansını 1.2 milyon liraya satıyor!

Popçu Hadise, Bebek’te beğendiği daireyi almak varını yoğunu satıyor. 10 milyon liralık daireyi almak için kredi başvurusu yapan şarkıcı, Mashattan’daki rezidansını da satışa çıkardı..

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık!

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Proje imzası taşıyor.

Mirage Rezidans teslimleri ne zaman?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Mirage Rezidans projesinde ödeme planı kapsamında banka kredi uygulanabiliyor. Proje 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Mirage Rezidans teslimleri ne zaman?

Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri!

Folkart Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Bornova Folkart Life Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi kullanılıyor.

Lokum Rezidans ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 15 ay kredi firmadan sağlanıyor.

5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Firma bünyesinde kredi ya da banka kredisi kullanılabilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede yer alıyor. Peki 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kredi kullanılarak 3 eşit taksit sağlanıyor. Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

5. Levent Rezidans satılık!

5. Levent Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılacağı projede peşin veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans'ta kredi ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı..

Çukurova Balkon Rezidans Kartal!

Çukurova Balkon Rezidans Kartal daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Bakırköy Semerkand Line Rezidans teslim tarihi!

Semerkand Line Baköırköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlıyor. Projede hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Bakırköy Semerkand Line Rezidans teslim tarihi..

Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı!

Nidapark Seyrantepe projesinde 1+1'den 5+1'e kadar toplam 317 tane daire yer alıyor. Projede banka kedisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade ile kredi kullanılabiliyor. İşte Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı...

Nurettin Özdebir: Bankalar rezidansa hemen kredi veriyor!

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, "Sanayici yatırım için kredi talep etse banka kırk dereden su getiriyor. Rezidans yapacağım ya da araba alacağım deyince tıkır tıkır veriyor." değerlendirmesini yaptı...

rezidans kredi Haberi

rezidans kredi
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, üretimin kanunlarla gitgide zorlaştırıldığını söyledi. En köklü ailelerin bile üretimi bıraktığını, Türkiye'yi tüccarların idare ettiğini belirten Özdebir, ASO'nun 5 bin, Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) 150 bin üyesi olmasını örnek gösterdi. "Sanayicilerin hepsi gayrimenkulcü oldular.
Bütün sermayeyi toprağa gömüyoruz. Bu sürdürülebilir bir şey değil." dedi. Bankaların reel sektöre yönelik kredi yaklaşımını da eleştiren Özdebir, "Sanayici yatırım için kredi talep etse banka kırk dereden su getiriyor. Rezidans yapacağım ya da araba alacağım deyince tıkır tıkır veriyor." değerlendirmesini...