05 / 05 / 2024

Rhinos Back in Town sergisi

Rhinos Back in Town sergisi

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Rhinos Back in Town, Nef’in desteği ile online da gezilebilecek!

Rhinos Back in Town sergisi, üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebiliyor.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Back Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Back Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kaan Bostan ve Can Akbulut imzasıyla kuruldu.

Mitsubishi Electric’in Back-Up Sistemi asansör kazalarını önleyecek!

Mitsubishi Electric’in kat arasında kalma riski tarih oluyor. Elektrik kesintisi, deprem gibi durumlarda Back-Up Sistemi’nin devreye girmesi ile asansörler en yakın katta duruyor ve yolcuların asansörden tahliyesi sağlanıyor.

BB Group Homes concierge hizmetleri için Boyner'le anlaştı!

Bodrum’da residence keyfini yaşamak isteyenler için Adlon Residence projesini hayata geçiren BB Group Homes, Adlon sakinlerine her türlü konforu ve rahatlığı sunacak concierge hizmetleri için Boyner Back Up ile anlaştı.

Back-Up, ev sahiplerine 24 saat asistanlık hizmeti veriyor!

Boyner Holding'in sunduğu Back-Up, konut projelerine özel olarak sunduğu concierge hizmetleriyle dikkat çekiyor. Back-Up 7 gün 24 saat kişisel asistanlık hizmeti veriyor

DASK İçin azami tutar 120 bin YTL

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı, yapı tarzı ayrımı yapılmaksızın 120 bin YTL olarak belirlendi. Azami teminat tutarı daha önce 110 bin YTL idi..

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Rhinos Back in Town sergisi Haberi

Rhinos Back in Town sergisi

Başarılı sanatçı Özge Günaydın’ın soyu tükenen canlılara ve dünyanın yok oluşuna dikkat çeken kişisel sergisi "Rhinos Back in Town" İstanbul’da açıldı.

Nef'in yaptığı açıklamaya göre, Maslak'ta 1500 metrekarelik dev bir alanda faaliyet gösteren Masterpiece Hall’de Eylül ayı başına kadar sürecek sergi Nef’in desteği ile online da gezilebilecek. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, sergi dünyanın 6.büyük kitlesel yok oluş evresinde oluşunu, soyu tükenen gergedanlar üzerinden irdeliyor.

Üç yıl üst üste Türkiye’nin en beğenilen gayrimenkul şirketi seçilen ve Türkiye’nin en değerli 100 markası arasında olan tek gayrimenkul şirketi olan Nef sayesinde evlere gidebilen sergi, Denizhan Özer küratörlüğünde yapılıyor. Sanatçı Özge Günaydın’ın, doğa ile yüzeysel olarak kurduğumuz veya kuramadığımız ilişkiyi, içinde bulunduğumuz zaman dilimine bağlı olarak düşünsel ve sezgisel olarak ele aldığı sergi, sanat Yönetmeni Ayça...