05 / 05 / 2024

Richard Gere evini sattı mı

Richard Gere evini sattı mı

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Bu yıl evini satanlara vergi var mı?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince evini satıp kazanç elde eden kimselerin bu kazançları üzerinden vergi ödemeleri gerekli oluyor. Peki, bu yıl evini satanlara vergi var mı?

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Mardan Palace, Halk Palace oldu!

Açılış törenine Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mardan Palace yapılan icra ihalesinde 360 milyon liraya Halkbank'a satıldı.

2015 yılında evini satanlar ne zaman vergi öder?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malın elden çıkarılması halinde ödeniyor. Peki, 2015 yılında evini satanlar ne zaman vergi öder? İşte vergi ödemeleri..

Kendi evini yapana yardım nedir?

Afet sebebiyle yapılan ve yapılacak olan binaların borçlandırma bedellerinden yapılacak indirimler hakkında yönetmelik gereğince "Kendi evini yapana yardım nedir?" Kendi evini yapana yardım etme şartları nelerdir?

Maliye Türkiye'deki evini, yazlığını kiraya veren gurbetçilerin peşine düştü!

Vergi gelirlerini artırmaya çalışan Maliye, Türkiye'deki evini, yazlığını kiraya veren gurbetçilerin de peşine düştü. Gurbetçilerin banka bilgilerine ulaşılamadığı için doğru beyan için tapu kayıtları çıkarıldı...

Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, araplara konut fırsatlarını sunarken kendi evini kaç bin dolara aldığını söyleyerek örnek verdi. Peki Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Ajda Pekkan Arnavutköy Konutları'ndaki evini satışa çıkardı!

Evdeki hayvanlarının rahat etmesi için Bahçeköy'de villaya taşınan Ajda Pekkan, Arnavutköy Konutları'ndaki evini 12.8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Süperstar'ın süper lüks evi için 3 aydır ciddi alıcı yok...

Evini satanlar emlak vergisi öder mi?

Evin satıldığı sene emlak vergisini kim öder? Evini satanlar sattıkları yıl emlak vergisi öder mi? İşte emlak vergisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtı bu haberde...

Richard Moore: Finans Merkezi Avrupa için de faydalı!

Londra'nın İstanbul'a bu alandaki tecrübesinin aktarılması yönünde çaba gösterdiklerini anlatan İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İstanbul'un uluslararası ve bölgesel finans merkezi olmasının Londra ve Avrupa için de faydalı olacağını belir

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri DRT Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş. DRT Bağımsız Denetim Firması ile anlaştı.

Kent Meydanı AVM talihlisi evini teslim aldı!

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern'in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini teslim aldı.

Arif Sezer: Adana'daki konut sorununu çözeceğiz!

Arif Sezer, Tek tip projelerle halk kendi kentini kuracak Halkın kendi evini kendisinin yapmasının demokrasinin bir gereği olduğunu belirten Sezer, "Önemli olan halkın kendisinin üretime ve tüketime ortak edilmesidir" dedi

Richard Gere evini sattı mı Haberi

Richard Gere evini sattı mı

Ünlü oyuncu Richard Gere, birçok ünlünün malikanesinin bulunduğu sayfiye bölgesi Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor. Üstelik de fiyatını düşürerek.



Evin satışıyla ilginenen emlak şirketine göre her ne kadar Gere'in evini görenler çok beğense de fiyatını pahalı buldukları için satın almaktan vazgeçiyorlar. Bu yüzden de malikanenin fiyatı bir kez daha düşürüldü.



Richard Gere, malikanesini ilk olarak 2013 yılında 65 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Ancak alıcı çıkmadı. Bunun üzerine ev bir kez daha satış listesine girdi. 2014 yılında bu mülk için istenen rakam önce 56 milyon dolardan ardından da 47.5 milyon dolara indi.


Ama Gere yine de...