08 / 05 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu belediye konuşması

Rıdvan Fadıloğlu belediye konuşması

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2017 yılı dönemi Mayıs ayı toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Şehitkamil Çıksorut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 55 bin 500 metrekare büyüklüğünde 6 mahalleye hitap edecek Çıksorut Millet Bahçesi'nin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep'te imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşları imar barışı konusunda uyardı. 

Davut Güloğlu kazandığını inşaata yatırıyor!

Capacity’de Best FM canlı yayınıyla gerçekleşen Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un yeni konuğu Davut Güloğlu oldu. Davut Güloğlu programda ''cebimde beş kuruş param yok ama dairelerim var'' dedi. 

Rıdvan Fadıloğlu belediye konuşması Haberi

Rıdvan Fadıloğlu belediye konuşması

Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyelerine yönelik 2014-2017 yılları arasında yürütülen çalışmaları konu alan bir sunum yapıldı. 



PROJELERİMİZ VE YATIRIMLARIMIZ ARTARAK SÜRECEK

Fadıloğlu,  amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu ifade ederk sosyal belediyecilik anlayışı içinde olduklarını dile getirdi.  Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:



“Şehitkamil Belediyesi olarak ‘yol medeniyettir’ anlayışıyla imar uygulaması yapılmış olan alanlarda toplam 676 kilometre yol açtık. Yol açma çalışmalarını ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirdik. Sanayicilerimiz için özellikle KÜSGET bölgesinde çok önemli çalışmalar yürüttük. Sinan Mahallesinde başlattığımız Köykent Projesi ile vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve nitelikli alanlarda yaşamlarını sürdürmeleri çalışma başlattık. Bu projemizi farklı noktalarda da uygulayacağız. Büyükşehir Yasası sonrası köyden mahalleye dönüştürülen alanlara çok önemli yatırımlar sağladık. Yeni mahalle olan 23 köye sosyal tesis yaptık. Yapılacak 18 sosyal tesis de proje aşamasındadır. Çiftçilerimizin...