29 / 04 / 2024

rıdvan tatar

rıdvan tatar

Sevista İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 14 Ocak Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Sekvan Tatar, Mustafa Tatar ve Rıdvan Tatar ortaklığıyla kuruldu...

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

AFAD Müdüründen flaş büyük Marmara depremi açıklaması geldi! Risk arttı! Son dakika! 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, olası Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve kurum olarak yaptıkları çalışmalara değindi. İşte AFAD Müdürü'nün o açıklamaları... 

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü tek tek açıkladı: Riskli yapılar bir an dönüştürülmeli!

AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, depremin etkilerini en aza indirme konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Orhan Tatar'ın o açıklamaları...

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ulusal tarafından kuruldu.

Kırım Tatarları, Türkiye’nin konut inşa etme vaadini kuşkuyla karşıladı!

Cumhurbaşkanı Erdogan’ın, ‘Ankara, Ukrayna’da 500 Kırım Tatarı için konut inşa edecek’ sözlerini yorumlayan Umerov, "Bunlar Türk tarafının Kırım Tatarları için ilk konut inşa girişimleri değil" dedi...

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

rıdvan tatar Haberi

rıdvan tatar

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Marmara Caddesi 21 Sokak NO: 16/ 1 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Sekvan Tatar, Mustafa Tatar ve Rıdvan Tatar ortaklığıyla kuruldu. Firmanın yüzde 50 sermayesi Sekvan Tatar'a ait. Mustafa Tatar ve Rıdvan Tatar yüzde 25 hisseye...