10 / 05 / 2024

Rıdvan Yüksel

Rıdvan Yüksel

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Şişli'de, Şengül Hoşkan, Rıdvan Yüksel ortaklığında kuruldu.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Rıdvan Akgün: Sadece TL ile konut satılmalı!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, inşaat ve emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Akgün, gayrimenkul satışının sadece TL üzerinden yapılması gerektiğini söyledi.

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Rıdvan Fadıloğlu: Projelerimiz artarak sürecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2017 yılı dönemi Mayıs ayı toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi.

Rıdvan Yüksel Haberi

Rıdvan Yüksel

Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Şengül Hoşkan, Rıdvan Yüksel ortaklığında kuruldu.


Günaydın Organizasyon Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü restoran,cafe,lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak,işletmek,kiralamek,kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 2-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek,bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.5-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.6-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı,satımı,dağıtımı,ithalat ve ihracatını yapmak.7-Yurtiçinde ve yurtdışında resmi...