07 / 05 / 2024

Rıfat Emrah Yaykıran

Rıfat Emrah Yaykıran

Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Rıfat Emrah Yaykıran tarafından 35 milyon TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, General Şahap Gürler Caddesi'nde kuruldu.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Altında treni kaçıranlar için bir fırsat daha! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yükselen altın karşısında alım gücü olmayan yatırımcıya kazandıran başka bir yatırım aracı önerisinde bulundu. İşte "Getirisi çok" diyen Memiş'in tavsiyesi...

Deprem uzmanı Naci Görür resmen açıkladı: 25 Ekime dikkat! Bardağı taşıran son damla olabilir!

Türkiye'de 25 Ekim'de izlenecek güneş tutulmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Jeolog Prof. Dr. Naci Görür'ün, "Bardağı taşıran son damla olabilir" ifadeleri Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Peki, 25 Ekim'de İstanbul'da deprem mi olacak? İşte Görür'ün dikkat çeken açıklamaları...

BDDK kredi kullanımına yeni sınır getirdi! Piyasaları heyecanlandıran haber

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, 20 Aralık'ta açıklanan Kur Korumalı Mevduat sistemini ilgilendiren bir karar aldı. Buna göre bankalardan Türk lirası cinsinden kredi çekerek parayı dolar yapıp KKM'ye yatıran şirketlere fren mekanizması kuruldu.

Merkez bankaları altının rekorunu hazırlıyor! Dünya devinden yatırımcıları heyecanlandıran açıklama

Altın fiyatlarında son dakika güncel rakamları yakından takip ediliyor. Dünya Altın Konseyi'nden yatırımcıları heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi. 

İnşaat sektörü en çok kazandıran sektör oldu!

Gedik Yatırım tarafından hazırlanan ve sektörlere göre değişimlerin değerlendirildiği rapora göre BİST 100'de 2021'in ilk dokuz ayında en çok yükselen sektörün inşaat olduğu belirtildi.

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe teknoloji devrimi!

İnşaat sektörü, tarihi rekor kıran konut satışları ile yeniden canlandı. TÜİK verilerine göre yapı ruhsatları, 2020’nin ilk yarısında bir önceki yıla göre bina sayısında yüzde 45,5, yüzölçümünde yüzde 40,8, daire sayısında ise yüzde 72,9 arttı. Artan maliyetler ve daralan pazar handikaplarını aşmak

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Rıfat Emrah Yaykıran Haberi

Rıfat Emrah Yaykıran

Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Rıfat Emrah Yaykıran tarafından 35 milyon TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İnşaat taahhüt işleri.


Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, General Şahap Gürler Caddesi,...