11 / 05 / 2024

Rıfat Kadri Kılınç kimdir

Rıfat Kadri Kılınç kimdir

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’ndan huzurevi sözü alan Köşk’ün AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bakanlık destekleriyle Köşk’e hizmet noktasında çağ atlatacaklarını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Köşk'e 168 adet konteyner!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aydın'ın Köşk ilçesinde belediyeye 168 adet çöp konteyneri hibe edildi. Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Aydın milletvekillerine desteklerinden dolayı teşekk

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere ikramiye sözü: Banka hesabınıza tek seferde 15 bin TL yatacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde saat 21.00'i işaret ederek emeklilere çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, emeklilere bayram ikramiyesi sözü verdi. İşte tüm detaylar...

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Yatırım Varlık Kiralama'nın 3.3 milyon TL'lik kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 1. kupon dönemine ilişkin 3 milyon 396 bin 50 TL'lik kar payı ödemesi bugün itibarıyla yapıldı. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,7918!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS12326 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,7918 oldu.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2. kupon kar payı ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon dönemine ilişkin 3 milyon 468 bin 825,00 TL'lik kar payı ödemesi yapıldı.

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kar payı oranı yüzde 5,5941!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSE2214 ISIN kodlu kira sertifikasının 3.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 5,5941 oldu. 

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 5. kupon ödemesi tamam!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 5. kupon dönemine ilişkin 7 milyon 34 bin 399 TL'lik kar payı ödemesi tamam...

Yatırım Varlık Kiralama'nın 6. kupon ödemesinin kar payı oranı yüzde 5,5913!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 6. kupon ödeme dönemine ilişkin kar payı oranı yüzde 5,5913 oldu. 

Rıfat Kadri Kılınç kimdir Haberi

Rıfat Kadri Kılınç kimdir

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla ilçe belediyeleri yetersiz bütçe nedeniyle hizmet konusunda ciddi sıkıntılar yaşarken, Köşk Belediyesi bakanlık destekleriyle her geçen gün yeni hizmetler kazandırılıyor. Köşk’ün AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, seçim öncesi verdiği sözlerin hepsini bir bir hayata geçiriyor. Köşk Belediyesi’nin bütçesiyle hayata geçirmekte zorlandıkları projeleri bakanlık desteği ile Köşklülerin hizmetine sunmayı planlayan Rıfat Kadri Kılınç, bugüne kadar Köşk Çayı ıslah projesini Orman ve Su İşleri Bakanlığının, kültür merkezi ve öğrenci yurdunu Milli Eğitim bakanlığının halı sahaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının desteği ile hayata geçirmeyi hazırlandıklarını söyledi. Köşk’e Huzurevi kazandırmak içinde geçtiğimiz hafta Aydın’ı ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’ndan müjde aldıklarını kaydeden Rıfat Kadri Kılınç, Köşk’e yeni hizmetler kazandırmak için sık sık...