15 / 05 / 2024

Rıfat Yüzbaşıgil kim

Rıfat Yüzbaşıgil kim

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, ülkemiz hızla gelişiyor ve buna bağlı olarak ihtiyaçları da hızla artıyor diyerek gelişimin ana eksenini 'inşaat' oluşturuyor dedi.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Mersin Rıfat Uslu'daki yıkımlar tamamlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında kamulaştırma işlemlerinde son aşamalara gelindi.

Muğla Milas'taki Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta bulunan 100 yıllık Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor. Hisarbaşı Mahallesi’nde bulunan konak mahallelilin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaatla büyüyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, meslekte 25. ile 40. yılını doldurmuş inşaat mühendisleri için Dedeman Otel'de plaket töreni düzenledi, Programın açılış konuşmasını Rıfat Yüzbaşıgil yaptı...

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli atıldı!

İstiklal Kahramanı Yüzbaşı Tevfik Bey’in adı Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yapılacak ilkokulda yaşatılacak. Kolin İnşaat tarafından yaptırılacak olan Yüzbaşı Tevfik Bey İlkokulu’nun temeli törenle atıldı.

Rıfat Yüzbaşıgil: Ülke inşaat sektörüyle büyüyecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, ülkemiz hızla gelişiyor ve buna bağlı olarak ihtiyaçları da hızla artıyor diyerek gelişimin ana eksenini 'inşaat' oluşturuyor dedi.

Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesi modern görünüme kavuşacak!

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yol yapım, bakım ve onarım ekipleri, Şehit Yüzbaşı Tuncer Güngör Caddesinin altyapı sorunları nedeniyle kalan kısmındaki yol çalışmalarını tamamlıyor.

Konut sektörü bu yıl da büyüyecek!

Uzmanlar konut talebinin hala arzın üzerinde olduğunu ve yurtdışında yaşayan Türklerin yatırımlarını gayrimenkule yönelttiğini söyledi. İnşaat sektöründe yüzde 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5 yüzde 5 reel büyüme öngörüldü.

Çanakkale Bolayır Köyü imar planı yeniden askıda!

157 itiraz dilekçesinin verildiği Çanakkale Bolayır Köyü 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıktı.

Rifat Yüzbaşıgil: Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir!

İMO Konya Şubesi'nin geleneksel iftar etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İMO Konya Şubesi Başkanı Rifat Yüzbaşıgil, "Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir" dedi.

Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi!

Yarım yüzyılı aşkın süredir çorap üretimi yapan Paktaş, sektörün önde gelen sanayicilerinden biri. Son dönemde kendi markalarına dönük üretim ve pazarlama stratejisi izledi. Paktaş Çorap konut sektörüne yöneldi.

Rıfat Yüzbaşıgil kim Haberi

Rıfat Yüzbaşıgil kim

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, ülkemiz hızla gelişiyor ve buna bağlı olarak ihtiyaçları da hızla artıyor diyerek gelişimin ana eksenini 'inşaat' oluşturuyor dedi. Barajlar, enerji üretim tesisleri, yollar, havaalanları, konutlar, fabrikalar, hastaneler, stadyumlar ve diğer tüm yapılar ile o yapıları yaşanılır kılabilecek altyapının ilk adımının inşaatla atıldığına vurgu yapan Yüzbaşıgil, " Geleceğe güvenle yürüme kararlılığında olan bir ülke bu yürüyüşünde hiç şüphe yok ki inşaatla büyüyecektir. Ülke ekonomimizin amiral gemisi olan İnşaat sektörüne yön veren inşaat mühendisliği mesleği ise hem ülke ekonomisi için hem de can ve mal güvenliğimiz için büyük önem taşımaktadır. Son teknolojik gelişmeleri iyi takip etmemiz, İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda daha dikkatli davranmamız gerekiyor "dedi. 


2015 YILI DAHA GÜZEL VE CANLI BİR...