03 / 05 / 2024

Rihanna cannes

Rihanna cannes

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Rihanna'dan 10 milyon dolarlık konut yatırımı! 

ABD'li star Rihanna 10 milyon dolara konut satın alacak. İşte Rihanna'nın alacağı konut ve detayları...

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Rihanna Los Angel'taki evi için kiracı arıyor!

Ünlü şarkıcı Rihanna, Los Angeles'ta yer alan evini kiraya verdi. 706 metrekarelik ev için belirlenen kira tutarı ise 80 bin dolar.

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Çeşme ve Didim'e Cannes modeli projeler geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çeşme’deki turizm projesi ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, "Cannes gibi bir alan yaratmaya çalışıyoruz. Tahsislerden 1 milyar dolar civarında bir gelir beklentimiz var" dedi...

Rihanna 200 bin TL kira ödüyor!

Rihanna, Kaliforniya'da yaşadığı lüks evi için 28 bin sterlin yani yaklaşık 200 bin TL kira ödüyor. 

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Rihanna, Cannes’da villa aldı!

Barbados asıllı ABD'li ünlü şarkıcı Rihanna, gayrimenkul yatırımları ile gündemden düşmüyor. Rihanna, Cannes’da villa aldı.

Alişan, Cannes'dan ev alacak!

Eda Erol'la ilişkisini ani bir kararla noktalayan Alişan, çok beğendiği Cannes'dan ev almaya karar verdi. Alişan haftaya yeniden Cannes'a gidip satın alacağı eve karar verecek.

Rihanna cannes Haberi

Rihanna cannes


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rihanna, Fransa'nın ünlü sahil kenti Cannes yakınlarındaki Mougins kasabasında taş bir villa satın aldı.

29 yaşındaki yıldızın villa için ne kadar ödediğini açıklamasa da Cote d'Azure bölgesinde lüks emlak uzmanlığı yapan Lauren Merengone, villanın fiyatının 2-5 milyon euro arasında olduğunu açıkladı.

Merengone, villanın bulunduğu bölgede sakinliğin korunması açısından çok sıkı kuralların bulunduğu, bölgede oturanların en ufak bir gürültü duyduklarında polis çağırdıklarını belirterek, "Gürültülü partiler düzenlemeye alışık olan Rihanna bu villada yaşarken biraz zorlanabilir" şeklinde açıklama yaptı. 

Rihanna'nın Beverly Hills'de 6.5 milyon dolarlık bir villası, Barbados'da 22 milyon dolarlık bir malikanesi ve New York'ta satışa çıkardığı 16.9 milyon dolarlık bir çatı katı dairesi...