20 / 07 / 2024

Rio\'da Başbakan

Rio\'da Başbakan

115 ülke liderinin buluşacağı Rio'daki zirve öncesi otel kavgası çıktı. Bazı liderler otellerde yer bulamayınca zirveye gelmekten vazgeçti. Oda fiyatları 3 kat arttı

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Kia Rio'da 200 bin TL'ye yüzde 1.49 faiz fırsatı! Sakın kaçırmayın! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia Rio'da 200 bin TL'ye yüzde 1.49 faiz fırsatı başladı. Peki Kia Rio fiyatları kaç TL? Kia Rio Mayıs 2022 fiyatları açıklandı mı? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Almanya'da başbakan adaylarından artan kira ücretleri için yeni öneriler!

Almanya'da, 26 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde yarışacak başbakan adayları artan kira ücretlerini masaya yatırdı...

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

TOKİ 2021 indirim kampanyası 21 Nisan'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan TOKİ'den konut ve iş yeri alan vatandaşlara müjde geldi. Yoğun talep üzerine yüzde 20 indirim kampanyasının yeniden başlayacağını söyleyen Kurum, kampanyanın 21 Nisan'da başlayacağını dile getirdi.

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail’in bedevilere ait yapıları yıkmasını kınadı!

Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, İsrail güçlerinin işgal altında olan Batı Şeria’da Filistinli bedevilerin yapılarını yıkmasını kınadı.

Estonya’da gayrimenkul usulsüzlüğü, Başbakanı istifa ettirdi!

Avrupa Birliği ülkesi Estonya'da, partisinin bir gayrimenkul projesinde yapılan usulsüzlüğe karıştığı ileri sürülen Başbakan Juri Ratas'ın, istifa ettiği açıklandı.

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin'den konut fiyatlarına tepki!

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, konut fiyatlarında artış olmamasını savunuyor. Mişustin'e göre, Rusya hükümeti, inşaat firmaları da dahil olmak üzere, konut fiyatlarında artış olmamasını talep edecek ve bu amaçla çalışma yapacak. 

3. havalimanı Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’la beraber yapımı hızla devam eden ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na bugün 20.30’da ilk inişi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'u yapacağız!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Başbakan Yıldırım, ""Kanal İstanbul'u da yapacağız. Her ne kadar bazı cumhurbaşkanı adayları 'Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız' deseler de, onu da yapacağız inşallah." dedi...

Başbakan Yıldırım: Çankırı'ya 5 bin konut yaptık!

Çankırı Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Çankırı'ya 5 bin konut yaptık. Bin konutun yapımını da gerçekleştireceğiz" dedi...

Başbakan Yıldırım: Doğu'da 26 bin konutun tamamını yaptık!

Başbakan Yıldırım, "Doğu'da şu ana kadar yıkılan 26 bin konutun tamamını yaptık, hak sahiplerine teslim ettik" dedi...

Rio\'da Başbakan Haberi

Rio\'da Başbakan


20-22 Haziran tarihlerinde yapılacak Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı'na (Rio+20) katılmak için Rio'ya gitmeye hazırlanan devlet ve hükümet başkanları arasında otel kavgası çıktı. Otel kapasitesi 25 bin kişilik olan şehre "Rio+20" için 50 bin kişi gelecek. Bu nedenle liderlere bile otel bulunamadı. Fiyatlar ise 3 katına çıktı. 


Turizm ve otelcilik sektöründe iyi olmadığı bilinen şehirde tüm liderler Copacabana Palace'da kalmak isteyince kalkınma zirvesinin gündemini otel kavgası oluşturdu. En düşük odası 2 bin TL'den satılan otelde fiyatlar 6 bin TL'nin üzerine çıktı. Arjantin, Azerbaycan gibi pek çok sayıda ülkenin lideri Copacabana Palace'da kalamayacağı için zirveye katılmama kararı aldı. ABD Başkanı Barack Obama da seçimler nedeniyle ülkesine geri dönecek. Zirveye 115 ülkenin lider düzeyinde katılması bekleniyor. 



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Türk heyeti için de yer...