27 / 04 / 2024

Rising İstanbul

Rising İstanbul

Bu yıl 25'incisi düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açtı. Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara, Türkiye Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak katıldı.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Rising İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rising İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Bursa Rising City Gayrimenkul ile 15. İnşaat Fuarı 19 Nisan'da!

Bursa'da düzenlenecek olan Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı eş zamanlı olarak 19 Nisan'da kapılarını açıyor.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Rising Blue Evleri satış ofisi adres bilgileri!

Rising Blue Evleri projesinde toplam 89 adet daire bulunuyor. Rising Blue Evleri satış ofisi adresi: Güller Pınarı Mahallesi Çırpanlı Sokak İbrahim Akay Apartmanı 4-A No:1 Alanya- Antalya' da yer alıyor.

Rising Blue Evleri satış ofisi telefon!

Rising Blue Evleri satış ofisi telefon numarası 0242 512 11 21 olarak belirlendi. Projedeki daireler studyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. .

Rising İstanbul Haberi

Rising İstanbul


Bu yıl 25'incisi düzenlenen gayrimenkul fuarı MIPIM Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açtı. 

Alkaş'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuara, Türkiye Rusya ve Brezilya ile birlikte onur ülke olarak katıldı. 90 ülkeden katılımcılarının beklendiği ve 11-14 Mart talihleri arasında devam edecek fuarda gövde gösterisi yapan Türk inşaat firmaları, odalar ve mimarlık şirketleri yabancı ortaklıklar için görüşmelere başladı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar ve Başbakanlık Yatırım Ajansı Başkanı İlker Aya, yabancı yatırımcılarla Türk firmalar arasında köprü görevi göreceklerini belirtti. Türk gayrimenkul sektörünün dünyada ağırlığını daha çok hissettirir duruma geldiğini söyleyen Aya, "MIPIM fuarı bizim için son derece önemli. Bizim içerideki dinamik pazarımız, kentsel dönüşüm projelerimiz, yeni şehirleşme projelerimiz, yeni konut, yaşam alanları taleplerinin karşılanması talebi dünyada trend olan çevreci binalar açıkçası gayrimenkul...