03 / 05 / 2024

Ritim İstanbul d planı uygulaması

Ritim İstanbul d planı uygulaması

Maltepe Ritim İstanbul satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Satış süreci devam eden proje stüdyodan 5 oda 1 salona kadar farklı daire alternatiflerinden oluşuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da teslim festivali!

Dumankaya ve Al Mazaya’nın, İstanbul’un yatırım geri dönüşü en yüksek bölgelerinden Maltepe’de konut, business center, eğlence ve alışveriş seçeneklerini bir arada sunan karma projesi Ritim İstanbul’da teslimler başlıyor.

Ritim İstanbul'da rahat rahat ev sahibi olma dönemi!

Dumankaya Ritim İstanbul'da daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Tamamı 2016 yılı Mayıs ayında tamamlanacak olan proje "Ritim İstanbul'da rahat rahat ev sahibi olma dönemi" sloganıyla yükseliyor.

Dumankaya D Planı kampanyasına devam ediliyor!

Dumankaya İnşaat'ın, "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere hediye ediliyor.

Dumankaya D Planı'nda son fırsatlar devam ediyor!

Dumankaya İnşaat'ın, hizmetleri arasına kattığı "D Planı" seçenekleri ile hazırladığı özel kampanya, kısa bir süreliğine daha devam ediyor. Dumankaya İnşaat D Planı Paketleri Dumankaya Mozaik, Ritim İstanbul ve hi-Fit projelerinde geçerli..

Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin D planı uygulaması kapsamında kredi ödeme yardımı yapılıyor, kira, aidat ve iade garantisi veriliyor. İşte Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu...

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması için yarın son gün. Projede 1+1 daireler 414 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Ritim İstanbul'da 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Satış süreci devam eden Ritim İstanbul D planı için son gün 31 Ocak.

Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması!

Daire fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteren Ritim İstanbul Dumankaya D planı uygulaması devam ediyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Ritim İstanbul Konutları ödeme planı!

Ritim İstanbul Konutları'nda 53 adet home ofis, 863 adet rezidans, 114 adet ofisten meydana geliyor. Projede ödeme planı çerçevesindeki D planı uygulaması 31 Ocak'ta sona eriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul D planı uygulaması devam ediyor. Proje Kadıköy - Kartal metro durağına 150 metre yürüyüş mesafesinde yer alıyor.

Ritim İstanbul D planı kampanyasında son gün 31 Ocak!

Dumankaya D planı uygulaması ile kira ve aidat garantisi, kredi ödeme yardımı ve iade garantisi veriyor. Ritim İstanbul D planı kampanyasında son gün 31 Ocak olarak belirlendi.

Maltepe Dumankaya Ritim İstanbul'da peşinatsız yüzde 12 indirim!

Dumankaya Ritim İstanbul projesi Maltepe'de hayata geçiyor. Projenin D planı ödeme şekliyle peşinatsız, 60 ay 0 faiz ve yüzde 12 indirim fırsatlarıyla daire sahibi olunuyor.

Dumankaya D planı detayları!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen D planı uygulamasının Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Mozaik ve Ritim İstanbul konut projelerinde geçerliliği bulunuyor. İşte Dumankaya D planı detayları...

Ritim İstanbul d planı uygulaması Haberi

Ritim İstanbul d planı uygulaması

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ritim İstanbul Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Maltepe Ritim İstanbul satış ofisi için 0216 511 58 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Rezidans, AVM ve ofislerden meydana gelen projede İlk etap teslimleri gerçekleşti.


Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Ritim İstanbul Rezidans stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.


Toplamda 1.373 adet bağımsız birimin yer aldığı Dumankaya Ritim İstanbul İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede  daire fiyatları 269 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ritim İstanbul Konutları 'nın sosyal imkanları arasında;...