29 / 04 / 2024

Ritim İstanbul satış fiyatları

Ritim İstanbul satış fiyatları

Ritim İstanbul Maltepe teslimleri 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Ritim İstanbul Maltepe kampanyası!

Ritim İstanbul Maltepe kampanyası kapsamında peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. 32 bin metrekare arsa alanına sahip proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede olan projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'un son etabı satışta!

Alışverişten ev yaşamına, spordan iş hayatına İstanbul’un sürekli yükselen ritmini yaşatan Ritim İstanbul’un en prestijli son etabı satışa açıldı. Blok içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 gibi daire seçeneklerine 426.800 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi ile 0216 211 58 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte dizayn edildiği projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Konut, ofis, home ofis ve mağazalardan oluşan proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe ev fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Marmaray durağına 2 kilometre uzaklıkta olan proje daire, ofis, home ofis, ve mağazalardan meydana geliyor.

Ritim İstanbul Dumankaya teslim tarihi!

Ödeme planı kapsamında 60 ay vade fırsatı sunan Ritim İstanbul Maltepe'de 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. İşte Ritim İstanbul Dumankaya teslim tarihi...

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım!

Ritim İstanbul Maltepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 2 bin 675 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen Ritim İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Ritim İstanbul Maltepe ödeme planı!

Ritim İstanbul Maltepe ödeme planı kapsamında peşinatsız daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta olan projede fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul kampanyası için son gün 30 Nisan!

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Ritim İstanbul kampanyası için son gün 30 Nisan. Daire fiyatları 283 bin TL'den başlangıç gösteren projede peşinatsız ve faizsiz ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul Evleri daire fiyatları!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ritim İstanbul Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 43 metrekareden başlıyor, 356 metrekare arasında değişiyor. İşte Ritim İstanbul Evleri daire fiyatları...

Dumankaya Ritim İstanbul AVM!

Dumankaya İnşaat tarafından inşa edilen Ritim İstanbul projesi içerisinde AVM, ofis ve rezidans konsepti bir arada bulunuyor. Dumankaya Ritim İstanbul AVM projesi 147 mağazadan oluşuyor.

Ritim İstanbul iletişim!

Ritim İstanbul iletişim bilgileri kapsamında projenin adresi ve telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan konutlardan 1+1 evlerin fiyatları 301 bin liradan başlıyor

Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!

Mazaya Holding'e devredilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor. Maltepe'de yer alan ve teslimlerin hemen yapıldığı Ritim İstanbul projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Ritim İstanbul'da yılın konut kampanyası! 72 ay 0 faiz!

Ritim İstanbul'da kampanya kapsamında 72 ay sıfır faizle ev sahibi olunuyor. Ritim İstanbul'da 3+1'ler 548 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dumankaya Ritim İstanbul'da yüzde 12 indirim!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un satış fiyatları 488 bin TL'den başlıyor. 35 bin metrekare alanda yükselen projede dairelerin büyüklükleri 65 ila 223 metrekare arasında değişiyor.

Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç!

"Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç" sloganıyla kampanyalı satışlarına devam eden projede daire fiyatları 364 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe Cevizli'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya!

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya ile satışlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 409 bin 200 TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları 409 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde 2017'ye kadar tek kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor...

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim numarası 0216 511 58 00 olarak belirtiliyor. "Pas Geç kampanyası" ile satışlarına devam eden proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları 385 bin 440 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre mesafede olan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans projesinde evlerin satış fiyatları 465 bin TL'den başlıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Rezidans'ta 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları 3+1'lerde 691 bin TL'den başlıyor. Vade farksız, peşinatsız ödeme yapılabilen proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları!

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre yakınlıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul satış fiyatları Haberi

Ritim İstanbul satış fiyatları

Ritim İstanbul Evleri Dumankaya İnşaat imzası ile, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 43 metrekare ile 356 metrekare arasında değişiyor. 


Ritim İstanbul Maltepe teslimleri son etap için Kasım 2016 tarihinde yapılacak. Proje 863 konut, 114 ofis, 50 home ofis ve 146 dükkandan oluşuyor. 


Satış süreci devam eden Ritim İstanbul Residence fiyatları 400 bin 100 TL'den başlıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri yer alıyor. 


Ritim İstanbul Konutları Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre, Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre, Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor. 


Maltepe Ritim İstanbul'da buhar odası, yürüyüş ve dinlenme alanları, spa ve güzellik merkezi, sauna ve 3 adet yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Ritim İstanbul Maltepe ulaşım: E-5 Cevizli...