27 / 04 / 2024

ritim istanbul satış ofisi

ritim istanbul satış ofisi

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre yakınlıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje konum olarak metroya 150 metre mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Ritim İstanbul vadeli ödeme tablosu...

Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı!

Toplam 863 adet konut, 250 adet home ofisin yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. 'Ritim İstanbul'da 2015 yılının son fırsatı' kampanyası başladı.

Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 863 adet daire ve 250 adet home ofis bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.

Ritim İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Marmaray durağına 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 863 adet daire yer alıyor. Ritim İstanbul fiyatlar 1+1 dairelerde 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul'da rahat rahat ev sahibi olma dönemi!

Dumankaya Ritim İstanbul'da daire fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Tamamı 2016 yılı Mayıs ayında tamamlanacak olan proje "Ritim İstanbul'da rahat rahat ev sahibi olma dönemi" sloganıyla yükseliyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans!

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans fiyatları 445 bin TL'den başlıyor. Mayıs 2016 tarihinde tamamlanması planlanan projede yüzde 0,40 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ritim İstanbul Maltepe daire fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire, ofis, mağaza ve home ofislerden oluşan proje 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi!

Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen Ritim İstanbul Maltepe fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede 2 bin 675 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Ritim İstanbul Maltepe ödemeleri!

Ritim İstanbul Maltepe ödemeleri aylık 2 bin 675 TL taksitle yapılabiliyor. Dairelerin 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut!

Maltepe Ritim İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Toplamda 863 adet rezidans dairenin yer aldığı proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri fiyatları!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen projede 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Ritim İstanbul kampanyası için bugün son gün!

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Ritim İstanbul kampanyası için bugün son gün. Dairelerin alanları 43 ile 356 metrekare arasında değişiklik gösteren projede 2 bin 675 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje rezidans, ofis ve home ofislerden meydana geliyor.

Ritim İstanbul'un tamamı Mazaya Holding'in oldu!

Mazaya Holding'e devredilen Ritim İstanbul'da satışlar devam ediyor. Maltepe'de yer alan ve teslimlerin hemen yapıldığı Ritim İstanbul projesinde 150 rezidans, 20 home ofis ve 40 ticari ofis kaldı.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Ritim İstanbul'da yılın konut kampanyası! 72 ay 0 faiz!

Ritim İstanbul'da kampanya kapsamında 72 ay sıfır faizle ev sahibi olunuyor. Ritim İstanbul'da 3+1'ler 548 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Dumankaya Ritim İstanbul'da yüzde 12 indirim!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul'un satış fiyatları 488 bin TL'den başlıyor. 35 bin metrekare alanda yükselen projede dairelerin büyüklükleri 65 ila 223 metrekare arasında değişiyor.

Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç!

"Ritim İstanbul'da ödemeleri bu yıl pas geç" sloganıyla kampanyalı satışlarına devam eden projede daire fiyatları 364 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe Cevizli'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde inşa edilen proje Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya!

Ritim İstanbul'da ödemeleri pas geçen kampanya ile satışlar devam ediyor. Konut fiyatlarının 409 bin 200 TL'den başladığı projede teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Residence Maltepe satış fiyatları 409 bin 200 TL'den başlangıç gösteriliyor. Dumankaya imzasını taşıyan Ritim İstanbul projesinde 2017'ye kadar tek kuruş ödemeden ev sahibi olunuyor...

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim numarası 0216 511 58 00 olarak belirtiliyor. "Pas Geç kampanyası" ile satışlarına devam eden proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları 385 bin 440 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre mesafede olan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans projesinde evlerin satış fiyatları 465 bin TL'den başlıyor. Maltepe'de yer alan Ritim İstanbul Rezidans'ta 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler!

Ritim İstanbul Cevizli satılık daireler 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek. 32 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 60 ay 0 faiz avantajı devam ediyor.

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları!

Ritim İstanbul Evleri Maltepe satış fiyatları 3+1'lerde 691 bin TL'den başlıyor. Vade farksız, peşinatsız ödeme yapılabilen proje Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

ritim istanbul satış ofisi Haberi

ritim istanbul satış ofisi

Tamamı 2016 yılı Kasım ayında teslim edilecek olan Ritim İstanbul Residence 32 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje Dumankaya İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. 


Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları dairelerin cephelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 114 ofis, 146 mağaza, 863 konut ve 50 home ofis bulunuyor. 


İstanbul Maltepe Cevizli Mahallesi'nde yükselen Ritim İstanbul Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Projede 60 ay vade farkı olmadan taksit uygulanıyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul Rezidans'ta buhar odası, yürüyüş ve dinlenme alanları, spa ve güzellik merkezi, 3 adet yüzme havuz, sauna gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları 458 bin TL'den başlıyor. Faizlerin sabitlendiği projede minimum 1.500 TL kira getirili, hemen teslim son 18 home ofis ve daire yer alıyor. 


Kampanyanın 11...