15 / 05 / 2024

ritim istanbulda yeni fırsat

ritim istanbulda yeni fırsat

İstanbul'da gerçekleştirdiği Ritim İstanbul, Dumankaya Miks ve Hi-Fit projelerinde kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

O'Ritim yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Ocak İnşaat tarafından Bursa İli Nilüfer ilçesinde yükselecek O'Ritim projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıla satışlar başladı. İşte detaylar...

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...

RemaxGo yeni yüzüyle Maltepe'de!

RemaxGo İstanbul'un yeni çekim noktalarından biri olan Maltepe'de, kapılarını açtı. RemaxGo Yönetim Kurulu Başkanı Karaca, "Ekibimiz, Mazaya Ritim İstanbul'da bulunan yenilenen ofisimizde hizmetlerine devam edecek" dedi...

Ritim İstanbul'daki Murat Dalkılıç ve Burhan Öçal konserleri ertelendi!

Dumankaya Ritim İstanbul’un bugünkü Burhan Öçal ve yarınki olan Murat Dalkılıç konserleri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ve saat bilgileri henüz açıklanmadı.

Dumankaya Ritim Ofis'te yeni yıl kampanyası!

Dumankaya İnşaat, Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler için sunduğu Ocak ayına özel yeni yıl kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kampanyasında son 3 gün!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinde kule ve cadde ofisler 458.000-TL'den başlayan fiyatlarla, “%18 KDV Bizden” ve “Hemen Fatura” yıl sonu kampanyası ile yeni yılı yeni ofisinde karşılamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Ritim İstanbul'da 60 ay sıfır faiz!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya İnşaat'tan yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da sıfır faiz kampanyası!

Dumankaya’nın İstanbul’un yeni yaşam merkezi Maltepe’de hayata geçirdiği Ritim İstanbul projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Dumankaya yeni kampanya yaptı!

DUMANKAYA İnşaat, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde yeni kampanya başlattı. Projelerde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya ile Al Mazaya'dan Ritim İstanbul'da ortaklık!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Al Mazaya, Türkiye pazarına girdi. Dumankaya İnşaat ile yüzde 50-50 ortak şirket kuran grup, ilk olarak 800 milyonluk Ritim İstanbul'u tamamlayacak, ardından da İstanbul'da yeni projeler geliştirecek..

Al Mazaya Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL'ye satın aldı!

Ortadoğu'nun en büyüklerinden Al Mazaya, Dumankaya ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Ritim İstanbul'un arsasını 190 milyon TL bedelle Mazaya Dumankaya ortak girişimi alırken, ikili yeni projeler için de yeşil ışık yaktı.

ritim istanbulda yeni fırsat Haberi

ritim istanbulda yeni fırsat

İstanbul'da gerçekleştirdiği 3 projede kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor. Ritim İstanbul'da; 48 ay sıfır faiz, peşinatı 2015'te ödeme ve peşin ödemede yüzde 12 indirim opsiyonlu fırsatlar var. Dumankaya Miks'te daire sahibi olmak isteyenler, Eylül sonuna kadar 174 bin TL'den başlayan fiyatlarla, peşinat öteleme, yüzde 10 indirim ve 24 ay sıfır faiz seçeneklerinden yararlanabilecek. Hi-Fit projesinde, bu ayın sonuna kadar geçerli olacak 48 ay sıfır faiz, 2015'te peşinat ödeme, peşinde yüzde 18 indirim...