12 / 05 / 2024

riva arazi yılmaz inşaat

riva arazi yılmaz inşaat

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi Yüklenici Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile imzalandı.

Yılmaz Büyükerşen'den kaçak villa açıklaması!

Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kaçak yapıldığı tespit edilen villasında suçu arkadaşına yükledi. Yılmaz Büyükerşen, 4 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilen 140 metrekarelik eve “villa” denmesini de eleştirdi.

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Yılmaz İnşaat'tan Riva'ya 1.500 villalık proje!

Galatasaray Spor Kulübü’nün eski Riva arsası üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen 1.500 villalık proje Yılmaz İnşaat imzası taşıyor...

Galatasaray Riva projesinde ilk kazma bu yıl vurulacak!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Galatasaray Riva projesi Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Çizim çalışmalarının devam ettiği projede ilk kazma bu yıl içine vurulacak...

Galatasaray Riva arsasında Yılmaz İnşaat'la imzalar atıldı!

İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi Yüklenici Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş. ile imzalandı.

Cem Yılmaz Çeşme'de villa arayışında!

Çeşme’de ev sahibi olan ünlüler kervanına Cem Yılmaz da katılıyor. Yılmaz’ın ekibi, bir süredir Çeşme’den arazi veya villa alımı için arayışta. Böylece ünlü komedyen, kızkardeşi ve yeğenlerine komşu olacak.

Musa Yılmaz: Gayrimenkulde bir uzmana danışın!

12 yıllık bir deneyimle ara vermeden yollarına devam ettiklerini söyleyen firma sahibi Musa Yılmaz, “Arazi ve arsa konusunda uzmanlaştık. Özellikle hisseli parsel alanında bir numara olduk.” dedi

Alaaddin Yılmaz, Bolu'daki 53 bin dönümlük arazi için kolları sıvadı!

Başkan Yılmaz; “Karacasu Belediyesiyle bu işleri yapmaya kalkarsanız Karacasu Belediyesi bir hata yaparsa bunun sorumluluğu bize gelir. Hiç ilginiz, alakanız olmasa da Bolu'da yanlış yapılan bir şey bize gelir” diye konuştu.

Yılmaz Büyükerşen: Sazova'daki arazi bana verilsin Şehitler Parkı yapayım!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen AK Parti Milletvekili Harun Karacan’ın, ‘Muttalip’te 1 metre dahi arsam varsa Büyükşehir Belediye Başkanı’na hediye edeceğim’ sözüne yanıt verdi.

riva arazi yılmaz inşaat Haberi

riva arazi yılmaz inşaat

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi Yılmaz İnşaat'la imzalandı.


Fema İnşaat-KLV İnşaat İş Ortaklığı, 2. oturumu 15 Haziran'da gerçekleşen Riva arsasının ihale sözleşmesini imzalamamıştı. 

952 milyon TL'lik imza


Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde imzalar Yılmaz İnşaat Taahhüt ve Tic. A.Ş ile atıldı. Konsorsiyum ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 3 milyar 808 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise  952 milyon TL teklif verdi. Şirket payı toplam gelirinin yüzde 20'si Emlak Konut'a ait olacak.


Toplam 1 milyon 157 bin metrekarelik Galatasaray Riva arsanın esas inşaat alanı 173 bin 904 metrekare. 






Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum konu ile ilgili olarak...