08 / 05 / 2024

Riva arazisi ihalesi ne zaman

Riva arazisi ihalesi ne zaman

Galatasaray Spor Kulübüne ait Riva arazisinin 3.1 milyar liraya satışı sonrası gözler Riva'da yer alan Milli Takım Oteli'nin arazisine çevrildi. Arazinin ihalesi Çarşamba günü gerçekleşecek.

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesi Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketinin!

Ankara Büyükşehir Metropol İmar A.Ş., Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla girdiği Atatürk Orman Çiftliği arazisi ihalesini kazandı...

Vatandaşlar AOÇ arazisi ihalesi için iptal istiyor! 

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin ihalesinin iptal edildiği TOKİ tarafından duyurulmuştu. TOKİ önünde protesto yapan kuruluş temsilcileri "Erteleme değil, iptal istiyoruz" dedi.

Uzel'in fabrika binası ve arazisi 223.7 milyon TL'ye satıldı!

İstanbul'da bulunan Uzel Traktör Fabrikası'nın arazisi ve binasının satış ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 223 milyon 700 bin TL’ye ipotek alacaklısı Vera Varlık aldı.

Yılmaz İnşaat, Galatasaraylı sporculara villa satacak!  

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Düşler Vadisi projesini hayata geçiren Yılmaz Grup, aynı zamanda fiber kabloda Avrupa’nın en önemli üreticilerinden biri. Mitsubishi’den Lamborghini’ye kadar birçok dünya devine kablo satan grup, şimdi de Galatasaraylı sporculara villa satacak.   

Riva Düşler Vadisi projesi!

Riva Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor.  Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazisi üzerinde yükselecek proje Yılmaz İnşaat imzasını taşıyor. 

Riva'daki değerli gayrimenkullerin ihalesi gerçekleştirildi!

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan değerli taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde teklif veren çıkmadı.

Riva arazisi ihalesi ne zaman Haberi

Riva arazisi ihalesi ne zaman


Galatasaray Spor Kulübüne ait Riva arazisinin 3.1 milyar liraya satışı sonrası gözler bölgedeki son değerli araziye çevrildi. 


ÖİB portföyünde bulunan arazi için Rivadaki değerli arazi için iki teklif Metro Holding şirketi Anadolu Terminal Hizmetleri A.Ş ve SBK Holding A.Ş teklif verdi. Arsanın ihale 9 Ağustos günü saat 10.00’de gerçekleşecek. 


2 parselden oluşan arazinin bir parseli 17 bin 687 metrekare diğeri ise 16 bin 625 metrekare. İhaleye konu arazi üzerine 186 odalı bir otel bulunuyor. Söz konusu oteli 2009 yılından bu yana Metro Holding’e bağlı şirket işletiyor. Metro’dan önce de söz konusu otel Milli Takım’ın oteli olarak hizmet verdi.


SBK Holding’den bir kaynak “Burası değerli bir arazi. 3’üncü köprü ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na çok yakın bir noktada. İhalede son ana kadar masada olacağız....