27 / 04 / 2024

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Düşler Vadisi 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı! 

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi 3. Etap

Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta hem indirim hem vade fırsatı sunuluyor. İşte Düşler Vadisi Riva 3. Etap detayları...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva 3. Etap satışa çıktı. Söz konusu proje Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından inşa ediliyor.

869 bin 262 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinde 3 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Proje İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı Mahallesi'nde 3201 ve 3202 nolu parsellerde yükseliyor.

Düşler Vadisi 3. Etap ta hem indirim hem vade fırsatı! 

3. Etap satışlarının başladığı Düşler Vadisi Riva'da eczaneden fırına, marketten kırtasiyeye, giyimden kuru temizlemeye tüm ihtiyaçların eksiksiz karşılanabileceği benzersiz bir yaşam alanı da bulunuyor.

Haziran ayının başında ön taleplerin toplanmaya başladığı Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta satışlar başladı. Geniş ve ferah yaşam alanlarının dışında doğayla iç içe yaşam konsepti sunan Düşler Vadisi Riva, lokasyonuyla da yatırımcıların gözdesi olmaya aday.

Beykoz Düşler Vadisi Riva'da göl manzaralı kafe ve restoranlar, özel okul, kapalı havuz, fitness salonu, devlet okulu, biyolojik gölet,  pilates stüdyoları ve SPA gibi sosyal alanlar mevcut.


projeye sor



Geri Dön