27 / 04 / 2024

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Düşler Vadisi 3. Etap

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022 haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 15 indirim ve 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde hayata geçirilen Düşler Vadisi projesinin 3. etabı satışa çıktı.

Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinde 3 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Proje 869 bin 262 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

3 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar değişen konut seçeneklerinin yer aldığı Düşler Vadisi Riva projesi lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Düşler Vadisi 3. Etap fiyat listesi Ekim 2022!

Düşler Vadisi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çayağzı Mahallesi'nde 3201 ve 3202 nolu parsellerde yükseliyor. 3. etap satışlarının başladığı projede; Eczane, fırın, market, kırtasiye, giyim, kuru temizleme gibi ticari alanlara da yer veriliyor. 

Haziran ayının başında ön talep döneminin başladığı Düşler Vadisi Riva 3. Etap'ta satışlar başladı. Geniş ve ferah yaşam alanlarının dışında doğayla iç içe yaşam konsepti sunan Düşler Vadisi projesinde özel okul, göl manzaralı kafe ve restoranlar, devlet okulu, biyojolik gölet, fitness salonu, kapalı havuz, pilates stüdyoları ve SPA gibi sosyal alanlar mevcut.


projeye sor



Geri Dön